De Decoded Surface Wallet biedt de ultieme bescherming voor je iPhone 6(s). De hoes is gemaakt uit het fijnste leer en biedt naast je iPhone ook ruimte voor je pas of bank- of kredietkaart.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Surface Wallet iPhone 6(s) bruin
€ 49,99

Overzicht

Eigenschappen

Perfect beschermd op weg.

De Decoded Surface Wallet beschermt je iPhone tot in de kleinste hoeken tegen vuil, krassen en valpartijen en houdt hem tegelijk slank, licht en dun. Je iPhone zit stevig vastgeklikt in een snap case en een fluweelzachte voering zorgt voor de ultieme bescherming. Een magnetische sluiting voorkomt schade aan je iPhone als je beschermhoes een onzachte val maakt.

Authentiek leer. Made in Holland.

De Surface Wallet is met de hand gemaakt uit het beste leer. Decoded, een Nederlands merk, besteedde bij het ontwerp ervan aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De ultieme beschermhoes. En méér.

Naast de snap case voor je iPhone biedt de Surface Wallet ook ruimte voor een pasje, zoals je identiteitskaart of bankkaart. En dankzij het slimme ontwerp kan je de snap case van je iPhone ook als standhouder gebruiken voor het bekijken van filmpjes en foto's.

100% op maat van je iPhone 6 en iPhone 6s.

De Surface Wallet is voor 100% gemaakt op maat van je iPhone 6(s). Hij is voorzien van alle nodige uitsparingen voor de Lightning-connector, aan/uitknop, koptelefoonaansluiting en camera van je iPhone.

Decoded Surface Wallet iPhone 6(s) bruin