Decoded Slim Cover

Van het premium leer aan de voorkant tot de stevige snap case aan de achterzijde, de automatische aan- en uitfunctie en ingebouwde standaard: de Decoded Slim Cover beschermt je iPad tot in de puntjes in een stijl die geheel bij ‘m past!

Prijs

€ 79,99

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Premium leer.

De Slim Cover van Decoded is gemaakt uit het beste, authentieke leer - afkomstig uit Nederland - en is met oog voor detail afgewerkt. De Slim Cover houdt je iPad niet alleen slank en dun, maar nog veel belangrijker: hij biedt volledige bescherming voor je iPad. Dankzij de Slim Cover van Decoded is je iPad niet alleen aan de voorkant bedekt, hij zit ook stevig vastgeklikt in een snap case die je iPad achteraan beschermt. En aan de binnenkant zorgt een fluweelzachte voering voor de ultieme bescherming.

Automatisch aan/uit.

Zodra je de Slim Cover opent, is je iPad meteen ingeschakeld. Doe ’m dicht en je iPad dommelt weer in.

iPad standaard.

Door de veelzijdige vouwen in de flap kun je de iPad stabiel en veilig in elke gewenste stand zetten, ideaal voor het bekijken van foto's en films, het maken van presentaties en het vlot typen van teksten.

Perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De ontwerpers van Decoded besteedden aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. De Slim Cover ziet er niet alleen goed uit, hij beschermt je iPad ook maximaal - tot in de kleinste hoeken - en houdt hem tegelijk slank, licht en dun.

Verdere kenmerken.

  • Perfecte toegang tot alle toetsen en voorzien van uitsparingen voor de camera, connector, koptelefooningang en luidsprekers van je iPad.

Geschikt voor iPad (7e, 8e & 9e generatie).

Decoded Slim Cover iPad