De Decoded CaseWallet is het meest complete hoesje voor iPhone SE/5(s) én zit toch compact en strak in het pak. De hoes is gemaakt uit het fijnste leer en biedt naast je iPhone ook ruimte voor 3 kaarten en cash geld.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Leather CaseWallet iPhone SE/5(s) zwart
€ 49,99

Overzicht

Eigenschappen

Perfect beschermd op weg.

De Decoded CaseWallet beschermt je iPhone tot in de kleinste hoeken tegen vuil, krassen en valpartijen en houdt hem tegelijk slank, licht en dun. Je iPhone zit stevig vastgeklikt in een snap case en een fluweelzachte voering zorgt voor de ultieme bescherming. Een elegante, elastische riem houdt de CaseWallet ook in alle omstandigheden dicht, zodat de hoes - én z'n inhoud - altijd veilig en wel opgeborgen blijft.

Authentiek leer. Made in Holland.

De CaseWallet is met de hand gemaakt uit premium leer. En dat wordt alleen maar beter. Naarmate het leer ouder wordt, krijgt het een gedistingeerde, natuurlijke look. Decoded, een Nederlands merk, besteedde bij het ontwerp ervan aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De ultieme beschermhoes. En méér.

Met de Decoded CaseWallet heb je je hele leven op zak: je iPhone, je kaarten én cash geld. Want binnenin is er naast je iPhone ook ruimte voor 3 pasjes (zoals je bank-, krediet- en identiteitskaart) én een extra vakje voor cash geld. De Wallet beschermt je iPhone en je kostbaarheden helemààl!

100% op maat van je iPhone SE en iPhone 5(s).

De Decoded CaseWallet is voor 100% gemaakt op maat van je iPhone SE/5(s). Hij is voorzien van alle nodige uitsparingen voor de Lightning-connector, aan/uitknop, koptelefoonaansluiting en camera van je iPhone.

Decoded Leather CaseWallet iPhone SE/5(s) zwart