Decoded Leather Back Cover

De Leather Back Covers van Decoded zijn dun, licht en toch beschermend! De case beschermt je iPhone tegen krassen en stof, terwijl de 1 mm verhoogde rand je scherm helpt beschermen.

* Verplichte velden

Prijs

€ 49,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Afwerking.

De Back Covers zijn gemaakt van volnerf premium leer van ECCO Leather en schokbestendig TPU, biedt deze Back Cover ongetwijfeld bescherming tegen stoten en vallen. Daarnaast zorgen de verhoogde rand en de nieuwe metalen cameraring voor een betere bescherming van het jouw scherm en de cameralens, zodat je niet bang hoeft te zijn voor barsten en krassen.

Het inlegpatroon is opgefrist met gedurfde, geometrische lijnen en tinten, terwijl de nieuwe merknaam nu subtiel is ingebakken in de linkerhoek van de case. De cameraring heeft een flatteuze contrasterende afwerking, terwijl de volumeknoppen nu zijn ontworpen in de nieuwe ton-sur-ton kleur die exclusief voor iPhone 13 is.

MagSafe.

Deze Back Covers van Decoded zijn compatibel met MagSafe. Zo kan je jouw MagSafe lader of accessoire eenvoudig en veilig vastklikken voor de perfecte uitlijning en aansluiting.

Geschikt voor iPhone 13.