Decoded iPhone 11 Pro Max

2-in1 Recyc Wallet Case

De 2-in-1 Recyc Wallet Case van Decoded combineert maximale bescherming met een uitneembare back cover. De hoes is gemaakt milieuvriendelijk Recyc-leer en biedt naast bescherming voor je iPhone ook ruimte voor je business- en bankkaarten.

Prijs

€ 59,99

€ 30,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Recyc-leer.

De Wallet Case van het Nederlands Decoded is gemaakt milieuvriendelijk Recyc-leer. Dit innovatieve leer is gemaakt door slimme recycling van natuurlijke vezels (oude lederen handschoenen) die worden gebruikt om een ​​mooi en duurzaam materiaal te creëren dat alle kwaliteiten van traditioneel leer behoudt.

Perfect beschermd op weg.

De Decoded 2-in-1 Wallet Case beschermt je iPhone tot in de kleinste hoeken tegen vuil, krassen en valpartijen en houdt hem tegelijk slank, licht en dun. Je iPhone zit stevig vastgeklikt in een snap case en een fluweelzachte voering zorgt voor de ultieme bescherming. Een magnetische strap voorkomt schade aan je iPhone als je beschermhoes een onzachte val maakt.

De ultieme beschermhoes. En méér.

De Decoded 2-in-1 Wallet Case biedt eenvoudig toegang tot de toetsen en Lightning connector van je iPhone en er zijn uitsparingen voor de speakers en de camera. Daarnaast biedt de case ook ruimte voor 3 bank- en businesskaarten.

Uitneembare back cover.

Dankzij de 2-in-1 oplossing kan je de back cover ook gewoon losmaken. Perfect beschermd als het nodig is, en met een strakke cover als het kan, afhankelijk van de gelegenheid of van je stemming. Door het gebruik van magnetische pads blijft de back cover stevig op zijn plaats in de Wallet Case.

Draadloos opladen.

Je hoeft je hoesje er nooit meer af te halen, zelfs niet om je iPhone 11 Pro Max draadloos op te laden!

Geschikt voor iPhone 11 Pro Max.