De coolste notebook - Apple’s MacBook Pro Retina - verdient de beste bescherming. Maar dan wel eentje die volledig bij ‘m past. De Slim Sleeve combineert Japanse denim met leer en is met hetzelfde oog voor detail ontworpen als je MacBook.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Denim Slim Sleeve 15-inch MB Pro Retina
€ 59,95

Overzicht

Eigenschappen

De stijl die bij jou én je MacBook Pro past.

Van het Japans denim tot het premium leer, de met fleece beschermde binnenkant, de mate van afwerking en de liefde voor het product: Decoded laat niéts aan het toeval over om je MacBook Pro Retina perfect te beschermen in een stijl die geheel bij jou én bij 'm past!

Natuurlijke look.

Je MacBook Pro is stijlvol, licht en dun en dat wil je liefst zo houden. Dus is alleen de beste bescherming goed genoeg én alleen als die even stijlvol is als je MacBook zélf. De Decoded Denim Slim Sleeve combineert Japanse spijkerstof met premium leer onderaan. En dat wordt alleen maar beter. Naarmate het leer ouder wordt, krijgt het een gedistingeerde, natuurlijke look.

Perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De Nederlandse fabrikant Decoded werd in 2009 opgericht. De bedoeling was van dag 1 om technologie en fashion met elkaar te combineren. De ontwerpers besteden aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Geschikt voor de 15-inch MacBook Pro Retina.

Decoded Denim Slim Sleeve 15-inch MacBook Pro Retina