Met deze dressoir en hangmodules uit de DR-ONE collectie van het Italiaanse meubelmerk De Rosso haal je sfeer én gemak in huis. DR-ONE is een flexibel kastensysteem met oneindig veel mogelijkheden en ruimte om al je spullen in op te bergen
Op voorraad
 
levertermijn, 6 tot 8 weken
ProductnaamPrijsAantal
Totaal compositie
€ 1.962,00
Kast lang met klapdeur
€ 483,00
Lang hangelement met muurbeugel en valdeur
€ 511,00
Hoog hangelement met muurbeugel en valdeur
€ 426,00
Sokkel
€ 169,00
Kast kort met klapdeur
€ 373,00

Overzicht

Eigenschappen

You name it, they make it!

Welk soort kast je ook precies wilt, De Rosso maakt ze voor je. Stel je eigen kast samen - naar grootte en breedte, hangend of met een onderstel - of laat je inspireren door één van de talloze composities ontworpen door topdesigners zoals Philippe Starck of Karim Rashid.

Ultieme kwaliteit.

De Rosso gebruikt enkel materialen die aan de hoogste standaarden inzake kwaliteit en duurzaamheid voldoen. Voor de DR-ONE kasten gebruikt De Rosso HP+ en P+ materialen.

HP+ (high pressure laminate) is lichter maar ook sterker dan de meeste massieve houtsoorten. Het is makkelijker te bewerken en kan geplooid worden in vormen die onmogelijk zijn met massief hout. HP+ is hitte- en krasbestendig en oogt en voelt even natuurlijk aan als massief hout.

P+ (Panel Plus) biedt de voordelen van PVC, zonder de nadelen. P+ is 100% milieuvriendelijk en recycleerbaar, het is kleurvast, hitte-, kras- en vochtbestendig en makkelijk in onderhoud. P+ zorgt daarnaast voor een naadloze afwerking zonder scherpe of zichtbare boorden.

Met onderstel of als wandmontage.

De Rosso DR-ONE kasten zijn verkrijgbaar als hangelementen, maar je kan ze even goed bestellen met een sokkel (in vier diktes), met wieltjes, met vaste poten of een zichtbaar of 'zwevend' onderstel in gepoedercoat aluminium.

Eindeloos personaliseren.

De kastelementen, lades en onderstellen van DR-ONE zijn verkrijgbaar in 17 kleuren, 22 hoogtes en breedtes en meer dan 220 afwerkingen. Van een afwerking in hout of je favoriete kleur tot zelfs digitale prints van je mooiste foto's. Zo kan je nagenoeg elk detail naar eigen smaak personaliseren. De kastjes zijn verkrijgbaar als open of gesloten element met push/pull (klap)deuren.

Ontdek De Rosso bij Pure Lifestyle en vraag een gepersonaliseerde offerte.

Kom De Rosso vrijblijvend ontdekken bij Pure Lifestyle. We helpen je bij de afwerkingskeuze en de compositie die bij je past.

Voorgestelde compositie:

  • 1 x DR-ONE hoog hangelement met muurbeugel en valdeur met houtafwerking
  • 1 x DR-ONE lang hangelement met muurbeugel en valdeur met houtafwerking
  • 1 x Dr-One kast lang met klapdeur
  • 1 x Dr-One kast kort met klapdeur
  • 1 sokkel
     

Afmetingen

Hoog hangelement met muurbeugel en valdeur Lengte 90 cm - breedte/diepte 35,2 cm - hoogte 45 cm
Lang hangelement met muurbeugel en valdeur Lengte 135 cm - breedte/diepte 35,2 cm - hoogte 30 cm
Kast lang met klapdeur Lengte 135 cm - breedte/diepte 48 cm - hoogte 30 cm
Kast kort met klapdeur Lengte 90 cm - breedte/diepte 48 cm - hoogte 30 Sokkel Lengte 221,3 cm - breedte 43,9 cm - hoogte 2,85 cm

De Rosso DR-ONE dressoir met hangelementen