Copperhead Gin is een heerlijk zachte Belgische gin met een zachte citrussmaak. De gin is gebotteld in een opvallende koperkleurige fles en is het resultaat van een samenwerking tussen een apotheker uit Kortrijk en de eigenaar van graanstokerij Filliers.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Copperhead Gin
€ 42,50

Overzicht

Eigenschappen

Ongewone samenwerking. Buitengewoon resultaat.

Als een apotheker en één van de meest talentrijke graanstokers de handen in elkaar slaan, dan krijg je één van de allerlekkerste zachte gins. Dat bewijzen Yvan Lindevogel - een Kortrijkse apotheker, gepassioneerd door het heelkundige aspect van gin - en Bernard Fillier, eigenaar van graanstokerij Filliers. Bernard Fillier is een specialist in het distilleren van alcohol op basis van jeneverbessen. 

Zachte citrussmaak.

Copperhead gin bevat verschillende botanicals als jeneverbessen, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel en kardemom. Dit geeft je een zachte en frisse smaak van citrus.

Copperhead.

Copperhead is gebotteld in een smaakvolle koperkleurige fles die sterk doet denken aan de koperen distileerkolom, die al van de oorsprong wordt gebruikt om alcohol in te stoken. De naam verwijst ook naar de slangensoort Copperhead, een bekend alchemistisch symbool uit de oudheid dat nog steeds wordt gebruikt in de geneeskunde. 

Aperitief én digestief.

Serveer deze lekkere alchemistische gin zowel als aperitief, maar ook tijdens of na het eten als digestief.

Aanbevolen tonic.

Fever Tree Mediterranean.

Afmetingen

Inhoud: 0,5l Alcohol: 40%

Copperhead Gin