In zijn zoektocht naar het 'Elixir of Life' stootte Mr. Copperhead op de vlierbessenstruik, een plant die het kwade afstoot en bekend staat om zijn heilzame werking. Hij voegde vlierbes en zwarte Ceylon thee toe, en zo ontstond Copperhead Black Batch. De limited edition met een donker kantje!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Copperhead Gin Black batch
€ 42,50

Overzicht

Eigenschappen

Black Batch. 

Copperhead is de perfecte balans tussen 5 verschillende ingrediënten - jeneverbessen, kardemom, engelwortel, korianderzaad en sinaasappelzeste - die van Copperhead een mooi gebalanceerde, zachte Londen Dry Gin maken. Aan de Copperhead Black Batch werden ook nog eens zwarte vlierbessen en zwarte Ceylon Tea toegevoegd die bekend staan om hun helende werking op het immuunsysteem. Copperhead Black Batch Gin wordt gepresenteerd in een opvallende zwarte fles. 

Smaak & aroma.

De twee extra ingrediënten - zwarte vlierbessen en zwarte Ceylon Tea - zorgen voor een iets zoetere neus en een complexere smaak. 

Over Copperhead.

Eeuwenlang zochten alchemisten naar het Elixir of Life, en tijdens hun zoektocht ontdekten ze al snel de medische eigenschappen van distillaten op basis van jeneverbessen. Met Copperhead keert uitvinder en apotheker Yvan Vindevogel terug naar die alchemistische en farmaceutische geschiedenis van gin. Copperhead Gin is het resultaat van een samenwerking tussen Vindevogel en Bernard Fillier, eigenaar van graanstokerij Filliers.

Afmetingen

Inhoud 50 cl Alcohol 42%

Copperhead Gin Black Batch