Carl Hansen & Søn CH25

CH25 is een stoere lounge door zijn sculpturale lijnen maar ook zeker door het gebruik van geweven papierkoord in de zitting en rugleuning. Een zeer vernieuwend én comfortabel design.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 3.044,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Hans J. Wegner.

De CH25 lounge is een ontwerp van Hans J. Wegner. De stoel uit 1950 was een van de eerste die Hans J. Wegner voor Carl Hansen ontwierp. Een zeer vernieuwend design door zijn stoere sculpturale lijnen maar ook zeker door het gebruik van geweven papierkoord in de zitting en rugleuning.

Het duurt maar liefst tien uur om de stoel in het unieke patroon met papierkoord te weven. Hiervoor wordt ongeveer 400 meter aan papierkoord gebruikt. Het ambachtelijke karakter en de unieke, perfect afgewerkte vorm hebben de CH25 gemaakt tot het succes dat het na al die jaren nog altijd is. 

Afwerking.

De CH25 is standaard verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor geolied eiken of walnoot, gecombineerd met een zitting van naturel kleurig papierkoord. Tot slot is een volledig zwarte variant verkrijgbaar. Bij deze uitvoering is in het zwart gekleurde eiken frame de houtstructuur goed zichtbaar.

Afmetingen.

Breedte 71 cm - hoogte 73 cm - diepte 73 cm
Zithoogte 35 cm

Carl Hansen & Søn CH25