Carl Hansen & Søn

CH07 Shell Chair

De CH07 Shell Chair van Carl Hansen & Søn straalt een zwevende lichtheid uit met de vleugelachtige rondingen van het zitvlak en de rugleuning. De licht gebogen "schelpen" van de Shell Chair bieden veel comfort dankzij de gestoffeerde kussens die verkrijgbaar zijn in verschillende stoffen en leer.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 2.490,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Hans J. Wegner.

De CH07 Shell Chair is een ontwerp van Hans J. Wegner. Zo’n verrassend design, dat men er even aan moest wennen toen de loungestoel in 1963 het levenslicht zag. Critici waren enthousiast maar het grote publiek bleek nog niet klaar voor het stoere en vooruitstrevende ontwerp. Toen de stoel meer dan dertig jaar later werd geherintroduceerd werd de Shell Chair echter warm onthaald. Het publiek omarmde het ontwerp en het design won meerdere designprijzen. De Shell Chair groeide terecht uit tot een van de iconen van Carl Hansen.

Materiaal.

CH07 is verkrijgbaar in beuk, eik of walnoot. Omdat eiken een zeer zichtbare houtstructuur heeft wanneer het wordt geverfd, is een eikenhouten stoel alleen in het zwart te verkrijgen, of met een oliebehandeling of kleurloze lak. Beukenhout is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. De bekleding kan in stof of in leer uitgevoerd worden.

Kom gerust langs in onze winkel in Ninove en test de CH07 uit.

Afmetingen.

Breedte 92 cm - diepte 83 cm - hoogte 74 cm
Zithoogte 35 cm - zitdiepte 48 cm

Carl Hansen & Søn CH07 Shell Chair