Buss N°509 Rebel Cut is een artisanale Belgische gin van Serge Buss van Bar Bounce in Antwerpen. De Rebel Cut is een florale en frisse gin met een pittige, kruidige afdronk. Hij is gedistilleerd uit 100% graan en verse botanicals.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Buss Nﺁ٠509 Rebel Cut
€ 47,50

Overzicht

Eigenschappen

100% artisanaal.

Buss N°509 wordt artisanaal gedistilleerd en er worden geen additieven zoals suikers, smaak- en kleurstoffen toegevoegd. De Rebel Cut wordt gepresenteerd in een donkere fles met een stijlvol label. In de fles zit een handige schenktuit verwerkt, waarmee je makkelijk kan doseren.

Ingrediënten.

Jeneverbessen, lavendel, witte jasmijn, witte peper, kaneel, mandarijn, koriander, zoethout, verse sinaasappelen en citroenen, engelwortel, vanille, kardemom en iriswortel.

Smaak & aroma.

Buss Rebel Cut is een kruidige gin met florale noten van lavendel en jasmijn en frisse citrustoetsen van verse sinaasappel en limoen. Fijne kruiden zoals witte peper en zachte hinten van wilde jeneverbesjes zorgen vervolgens voor een pittige, warme afdronk.

Aanbevolen tonic & botanicals.

Thomas Henry of Fever Tree Mediterranean. Serveer met limoenzeste, jeneverbesjes, een stukje zoethout, wat munt en/of pompelmoes.

Inhoud verpakking.

Buss N°509 wordt geleverd zonder accessoires.

Afmetingen

Inhoud 70 cl Alcoholgehalte 47%

Buss N°509 Rebel Cut