Brother DCP-J772DW

all-in-one inkjetprinter

DCP-J772DW is de ideale draadloze printer voor het printen van documenten, kopiëren én scannen, voor zowel thuisgebruik als op kantoor. De veelzijdige DCP-J772DW is zeer gebruiksvriendelijk en combineert een hele reeks functies met een compact en stijlvol zwart design. Dankzij het slanke ontwerp past deze all-in-one inkjet printer gemakkelijk op plaatsen waar zeer weinig ruimte beschikbaar is!

Prijs

€ 155,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Alle essentiële functies gecombineerd.

Printen (max. A4), kopiëren en scannen Levendige kleurenprints van hoge kwaliteit, snel en nauwkeurig kopiëren en een hoge scanresolutie zijn samen gebracht in één stijlvolle en compacte all-in-one printer. Hierdoor is de DCP-J772DW perfect geschikt voor alle print-, kopie- en scantaken die moeten worden uitgevoerd zowel thuis als binnen kleine kantoren.

Thuis of op kantoor.

De Brother DCP-J772DW is de perfecte mix tussen functionaliteit en stijlvol design. Deze compacte all-in-one biedt hoge printsnelheden en een hoge printresolutie. Of het nu gaat om het afdrukken van foto's, documenten zoals tickets, zakelijke facturen, huiswerk of kleurplaten voor de kinderen, u bent altijd verzekerd van scherpe afdrukken met heldere kleuren.

Eenvoudige installatie én gebruik.

Via de draadloze netwerkverbinding (Wi-Fi) is de DCP-J772DW gemakkelijk te delen met meerdere gebruikers. Daarnaast kan er eenvoudig geprint en gescand worden via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Met het compacte ontwerp, de eenvoudige interface en voordelige inktcartridges maakt deze kleine printer een grote indruk.

Printen via USB en SD-kaarten.

Met de DCP-J772DW kunt u snel uw favoriete foto’s afdrukken via de speciale ingang voor USB en mediakaarten, zonder het gebruik van een PC of mobiel apparaat. Steek uw USB Flash-geheugenstick of geheugenkaart in de printer en kies via het overzichtelijke LCD touchscreen welke items u wilt afdrukken.

Afmetingen.

Lengte 40 cm - diepte 34,1 cm - hoogte 15,1 cm

Brother DCP-J772DW all-in-one inkjetprinter