Bowers & Wilkins P7

De Bowers & Wilkins P7 over-ear hoofdtelefoon ziet er niet alleen adembenemend uit, hij klinkt ook zo. De P7 combineert zijn uitstekende geluidskwaliteit - alsof je middenin een concertzaal staat - met een ongeëvenaard comfort en een baanbrekend ontwerp.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
B&W P7 toonzaalmodel

€ 349,00

€ 249,00

Overzicht

Eigenschappen

Indrukwekkend. Over de volledige lijn.

De P7 levert een indrukwekkend geluid. In élke betekenis van het woord. Met zijn strakke bas, uiterst gedetailleerde zangpartijen en uitgebalanceerde frequenties veegt de P7 haast letterlijk de vloer aan met zijn concurrenten. 

Duurzaam, comfortabel ontwerp met ruisonderdrukking.

Het over-ear design van de P7 staat garant voor een uitstekende geluidsisolatie en een hoge mate van comfort. De koptelefoon is ontworpen om superlang mee te gaan. De Bowers & Wilkins P7 is gemaakt van roestvrij staal en aluminium met een zacht lederen omhulsel, dat zelfs na ùren luisteren nog steeds aangenaam aanvoelt. Met hun dubbele holte zetten de oorkussens zich beter naar de vorm van je hoofd en dat zorgt voor een consistent luchtvolume tussen de driverunit - de luidspreker, zeg maar - en het oor. Daardoor verbetert je stereobeeld en optimaliseert de geluidservaring. De oorkussens sluiten omgevingsgeluid zorgvuldig af, zodat je volledig opgaat in je favoriete muziek. Zonder gestoord te worden. 

Verdere kenmerken: 

  • Uiterst nauwkeurige en levensechte geluidsprestaties, gebaseerd op de technologie die je terugvindt in de allerbeste hifi-installaties. Met de P7 ontwikkelde Bowers & Wilkins een hoofdtelefoon die min of meer als de driverunit in een hifiluidspreker werkt, met een membraan dat zuiver gericht is op de taak waar het voor dient: geluid voortbrengen. Dit betekent een driverunit met meer nauwkeurige, beheerste bewegingen en een enorme sprong voorwaarts qua geluidskwaliteit.
  • Over-ear ontwerp en strak passende oorkussens bieden een uitstekend comfort en ruisonderdrukking.
  • Opvouwbaar ontwerp, precies zoals een zonnebril. Makkelijk op te bergen in de meegeleverde etui én dus handig om overal mee te nemen. 
  • Gemaakt uit roestvrij staal, aluminium en echt schapenleder voor het beste comfort en duurzaamheid.
  • Ontworpen voor iPhone, met ingebouwde microfoon- en afstandsbedieningsfunctie, voor onder meer het vooruit- en achteruitspoelen van muzieknummers. Zodra iemand je belt, stopt de muziek automatisch om daarna weer de draad op te pikken.
  • Frequentiebereik: 10 Hz tot 20 khz.
  • Impedantie: 22 ohm.
  • De Bowers & Wilkins P7 dompelt je onder in je muziek en combineert dat met een ongeëvenaard comfort en een onberispelijke constructie!

Afmetingen.

Kabellengte 1,2 m

Bowers & Wilkins P7