Bowers & Wilkins P5 Wireless

De Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon combineert een adembenemende geluidskwaliteit met draadloos gemak. Hij is goed voor 17 uur onafgebroken luistergenot, heeft 2 microfoons voor een zuivere communicatie én zit de hele tijd comfortabel.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
P5 Wireless hoofdtelefoon
€ 299,00

Overzicht

Eigenschappen

Draadloos topgeluid.

De P5 Wireless hoofdtelefoon met aptX Bluetooth verlegt de norm voor geluidskwaliteit en gemak. Universele compatibiliteit, een batterij-autonomie van 17 uur en de bekroonde drivers en materialen van de P5: dit is écht een draadloze hifi-hoofdtelefoon.

Hifi-drivers.

De drivers in de P5 Wireless werken met dezelfde gecontroleerde beweging als de drivers in een grote hifi-luidspreker. Het resultaat? Een enorme sprong voorwaarts in geluidskwaliteit. De P5 Wireless levert een open en ruimtelijk geluid met een krachtige, natuurlijke en gecontroleerde bass. Elk detail komt op deze manier écht tot leven.

Ergonomische bediening.

Met de drie toetsen in de rechter oorschelp kun je nummers pauzeren of overslaan en de telefoon beantwoorden.

Comfort, waar je ook bent.

De P5 Wireless is licht en comfortabel. De drivers zijn veilig behuisd in de mooiste materialen, waaronder het fijnste leder en robuust metaal. Het ontwerp is subtiel en stijlvol en zó comfortabel, dat je het niet eens door hebt dat je hem draagt. Tenzij dan door z'n adembenemende geluidskwaliteit. 

Bluetooth aptX.

Dankzij Bluetooth aptX maakt de P5 Wireless het mogelijk muziek van pure hifi-kwaliteit te streamen vanaf alle apparaten: smartphones, tablets of computers.

Batterij-autonomie van 17 uur.

Met een volle accu biedt de P5 Wireless maar liefst 17 uur onafgebroken luisterplezier. En met de meegeleverde USB-kabel kun je hem rechtstreeks vanaf een laptop opladen.

En nog lang daarna!

Door de afneembare oorkussens kun je de meegeleverde kabel snel insteken als dat nodig is. 

Verdere kenmerken.

  • Bluetooth v4.1
  • Oplaadbare lithiumbatterij
  • Geleverd met opberghoes
  • Voorzien van een 3,5 mm stereo mini-jack en micro USB 2.0 (accu laden, service & firmware-update).