Bowers & Wilkins P5 Series 2

Met de P5 Series 2 hoofdtelefoon brengt Bowers & Wilkins een ongeëvenaard hifi-geluid naar het comfortabele ontwerp van de originele P5. Het resultaat is een bloedmooie mobiele hoofdtelefoon met een adembenemende geluidskwaliteit.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
P5 Series 2 hoofdtelefoon
€ 149,00

Overzicht

Eigenschappen

Het geheim zit in de drivers.

De P7 hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins dankt zijn populariteit en succes in grote mate aan het innovatieve gebruik van driver units die je voorheen alleen aantrof in grote en zware hifi-installaties. En de nieuwe P5 Series 2 combineert dat puur en helder hifi-geluid met het bekroonde ontwerp van de originele P5.

Compacte Luidsprekerkwaliteit.

Ook de P5 Series 2 maakt consistent gebruik van drivers met een hangend membraan, een eigenschap die je terugvindt in de allerbeste luidsprekers. Hierdoor levert de nieuwe P5 adembenemend geluid voor wie onderweg is: een open en ruimtelijk geluid met een krachtige, natuurlijke en gecontroleerde bass. Elk detail komt op deze manier écht tot leven. 

Comfort, waar je ook bent.

De nieuwe P5 Series 2 is net zo licht, comfortabel en luxueus als zijn voorganger. De hoofdtelefoon is dan ook perfect om ook onderweg van muziek te genieten en naadloos te schakelen tussen je songs en oproepen. De nieuwe drivers zijn veilig behuisd in de mooiste materialen, waaronder het fijnste leder en robuust metaal. Het ontwerp van de nieuwe P5 Series 2 is subtiel en stijlvol. De P5 is zó comfortabel, dat je het niet eens door hebt dat je hem draagt. Je geniet optimaal van de muziek.

Verdere kenmerken.

  • De nieuwe P5 Series 2 klinkt beter dan ooit, zonder groter of zwaarder te zijn dan zijn voorganger.
  • Gemaakt voor iPhone en voorzien van een nieuwe microfoon en remote, met een betere ergonomie voor meer controle.
  • Met de bijgeleverde 'Made for iPhone'-kabel en draagtas, zorgt de nieuwe P5 Series 2 overal voor écht hifi- geluid.
  • Kabellengte: 1,2 meter
Bowers & Wilkins P5 Series 2