Bose SoundWear Companion speaker

Maak kennis met de Bose SoundWear Companion, een letterlijk draagbare speaker boordevol technologie voor een ongeëvenaarde en unieke luisterervaring. SoundWear Companion omringt je met een helder en rijk geluid, houdt je in contact met je omgeving en stoort hen niet. Deze wearable is ook ideaal om handsfree te bellen terwijl je aan het werk bent, aan het wandelen, koken of tuinieren. En dankzij de befaamde waveguidetechnologie klinkt de SoundWear Companion precies zoals je dat van Bose verwacht: adembenemend!

Hands free. Ears free.

Met de Bose SoundWear Companion speaker geniet je maximaal van je favoriete muziek. Deze wearable ligt comfortabel op je schouders en combineert de voordelen van een hoofdtelefoon met die van een luidspreker. Zonder de nadelen. Hij volgt je overal. Je houdt contact met je omgeving, zonder hen te storen. En hij is de onmisbare schakel als je comfortabel handsfree wil bellen terwijl je intussen gewoon verder doet met wat je bezig was.

Baanbrekende technologie.

Elk onderdeel van de Bose SoundWear Companion speaker is met zorg ontworpen voor een optimale geluidskwaliteit. Aan de basis ligt de waveguidetechnologie van Bose. Drivers stuwen lucht door twee flexibele waveguides van 28 cm in de nekband. Daardoor word je omgeven door een ongeëvenaard vol en rijk geluid.

Omgeven door geluid.

Bewust van je omgeving.

Doe hem om. Loop rond. Neem een gesprek aan of stel Siri een vraag. Met deze speaker ben je niet gebonden aan je apparaten en hou je contact met je omgeving. De speakers zijn op je oren gericht voor maximaal luistergenot zonder anderen te storen. Het geluid is overigens niet alleen perfect aan jouw kant. Dankzij de geavanceerde ingebouwde microfoon horen ook je gesprekspartners je klaar en duidelijk.

Autonomie.

Bose SoundWear Companion heeft een batterij-autonomie tot 12 uur. Met 15 minuten opladen kun je weer tot 3 uur extra luisteren. Bose SoundWear Companion zorgt voor een eenvoudige draadloze Bluetooth-koppeling via gesproken instructies met je iPhone.

Trilmeldingen en bediening.

Trilmeldingen brengen je discreet op de hoogte van inkomende oproepen. En dankzij de eenvoudige bediening met 3 toetsen kan je het volume regelen, muziek pauzeren, oproepen aannemen en Siri (de spraakassistent van Apple) activeren.

Zweet- en weerbestendig.

Maak je geen zorgen over een beetje regen of veel zon. De Bose SoundWear Companion kan het allemaal hebben. Neem 'm dus gerust mee op een wandeling.

Robuust en comfortabel.

Bose ging voor de SoundWear Companion aan de slag met zorgvuldig uitgekozen materialen. Zo maken ze gebruik van buigbaar, vormbehoudend metaaldraad dat omsloten is door silicone. Dat wordt ook in de gezondheidszorg gebruikt. Het voordeel is dat de nekband precies zover gebogen kan worden dat hij goed over je schouders blijft liggen. Hij is zo comfortabel dat je na een dag dragen bijna vergeet dat je hem omhebt.

Verwisselbaar. Rekbaar. Duurzaam.

De speciaal ontworpen hoezen zijn akoestisch transparant. Niets zit het geluid in de weg. Bovendien zijn ze niet statisch. Je haar en kleding blijven dus ook niet plakken. Deze hoezen zijn in vier richtingen rekbaar en passen precies om de SoundWear Companion speaker. Bose levert standaard een zwarte hoes mee, maar optioneel (€29,95) zijn de hoezen ook verkrijgbaar in Heather gray, Midnight blue en Dark plum.

Bose Connect-app.

Gebruik de Bose Connect-app om eenvoudig de Bluetooth-verbindingen van je SoundWear speaker te beheren en de bas in te stellen. De app biedt ook producttips en laat je de instellingen helemaal naar wens aanpassen.

Bose SoundWear Companion speaker