Bose SoundTouch 10

Series III

Bose SoundTouch 10 is de eenvoudigste manier om in het hele huis draadloos muziek af te spelen. Het is zo klein dat je het op een willekeurige plek kunt plaatsen en miljoenen nummers kunt streamen van muziekdiensten, internetradio’s en je eigen muziekbibliotheek, met een vol, rijk geluid.

* Verplichte velden

Prijs

€ 199,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Levertermijn, Indien de voorraadstatus aangeeft dat een product op stock is, leveren we het op weekdagen binnen 24 uur na ontvangst van betaling. Ook leveringen op zaterdag zijn mogelijk. U betaalt veilig via Ingenico Financial Solutions.

Overzicht

Eigenschappen

De kleinste SoundTouch voor het streamen van vol, rijk geluid.

Met de Bose SoundTouch 10 luister je overal in huis naar muziek. Naar je muziekbibliotheek in iTunes, naar online muziekdiensten zoals Spotify of Deezer en naar je favoriete internetradio, inclusief de Vlaamse zenders, zoals Radio 1, Radio 2, Klara, MNM, StuBru of QMusic. Leg je favoriete zender of muziekdienst vast op één van de zes presets. De installatie met je wifi-thuisnetwerk is eenvoudig en dankzij een handige app op je smartphone of tablet kan je de Bose SoundTouch 10 vanop afstand bedienen. Bose levert ook zelf een afstandsbediening mee en uiteraard kan je de luidspreker ook bedienen met de presets en volumetoetsen op het toetsel. Naast muziek streamen via internet, kan je ook je favoriete nummers op je iPhone of iPad draadloos streamen via Bluetooth.

Multi-roomstreaming.

De SoundTouch 10 is onderdeel van een hele serie Bose draadloze luidsprekers en systemen voor elke ruimte in huis. Van eendelige muzieksystemen en buitenluidsprekers tot home-cinemasystemen, alle producten leveren de geluidskwaliteit die je van Bose kunt verwachten. Begin met één SoundTouch en voeg er meer toe wanneer je wilt. Samen spelen ze in elke ruimte dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende ruimten.

Bluetooth-verbinding.

En dankzij Bluetooth stream je de muziek op je Bluetooth compatibele smartphone, tablet of computer draadloos binnen een afstand van 9 meter naar je Bose SoundTouch 10. Ook je vrienden kunnen via Bluetooth hun muziek - inclusief YouTube - delen.

Muziek ontdekken met SoundTouch.

Met SoundTouch kun je nog makkelijker muziek ontdekken en ervan genieten. Stream draadloos miljoenen nummers van Spotify en Deezer, internetradiozenders of je eigen muziekbibliotheek in iTunes. Met de SoundTouch app op je iPhone en iPad kun je je muzieksysteem vanaf elke plek in huis bedienen. En met de zes presets kan je die ook eenvoudig vastleggen op de luidspreker en de meegeleverde afstandsbediening. Je kan je muziek zelfs beoordelen met de knoppen op je afstandsbediening: duim omhoog of omlaag.

Verdere kenmerken.

  • In-/uitgangen - Aux-ingang en USB-poorten.
  • Draadloze netwerkcompatibiliteit - 802.11 b/g/n. Bose verwacht dat het wifi-thuisnetwerk bij de meeste gezinnen een 4-tal wifi-luidsprekers ondersteunt.
  • Ondersteunde audio-indelingen - mp3, WMA, AAC, Apple Lossless.
  • Bluetooth.
  • Ingebouwde wifi - (let wel, Bose SoundTouch Series III muzieksystemen ondersteunen geen AirPlay (de technologie van Apple) om je muziek draadloos - via wifi - af te spelen vanaf je iPhone of iPad. Die muziek speel je met SoundTouch Series III af via de draadloze Bluetooth-technologie).
  • Systeemvereisten - Om de SoundTouch Series III in te stellen is een wifi-thuiswerk en een computer nodig. Na de installatie heb je geen computer meer nodig en kan je de SoundTouch bedienen op de luidspreker, met de afstandsbediening of met de app op je smartphone of tablet. De app is compatibel met 64-bits Macs met OSX 10.6.8 of hoger; iPhone, iPad of iPod touch met iOS5 of hoger; Windows XP, 7, 8 en 10 en Android-apparaten met Android 4.03 of hoger.
  • Standaard meegeleverd - SoundTouch 10 series III wireless music system, voedingskabel, USB-kabel en afstandsbediening.

Afmetingen.

SoundTouch 10
Hoogte 21,20 cm - breedte 14,10 cm - diepte 8,70 cm

Afstandsbediening 
Hoogte 11,40 cm - breedte 4,40 cm - diepte 1,30 cm

Gewicht.

1,87 kg

Baobab geurkaarsen Modernista Vidre reality