Bose SoundSport wireless

Sporten vraagt veel van je. Daarom vraag jij om draadloze oortjes die de uitdaging aankunnen. Met de Bose SoundSport wireless headphones kun je onbelemmerd sporten, zonder kabels én met krachtige audio. De oortjes blijven stevig en comfortabel zitten. Je muziek klinkt glashelder én geeft je alle power die je nodig hebt om nog beter te presteren!

Een unieke combinatie van comfort en stabiliteit

Tijdens een work-out moeten je oortjes blijven zitten en dat is waarvoor deze speciaal zijn ontworpen. Zo comfortabel dat jij je volledig op je work-out kunt richten. De oordopjes hebben een unieke vorm die een zachte afdichting vormt bij de ingang van het gehoorkanaal, waardoor de audioprestaties verbeteren. De langere flexibele vleugel biedt steun en zorgt voor meer stabiliteit.

 

Geen lastige kabels dankzij Bluetooth

Je wilt een snelle, draadloze verbinding die je niet tegenhoudt. SoundSport wireless headphones maken dit waar. Ze kunnen moeiteloos aan je Bluetooth-apparaat worden gekoppeld.

 

In-line microfoon

Je hoeft je work-out niet te onderbreken. Wil je de muziek harder zetten of moet je een gesprek aannemen? Met de in-line microfoon/bediening kun je gesprekken aannemen en beëindigen, nummers afspelen en pauzeren en het volume aanpassen zonder je telefoon aan te raken.

Zweet- en weerbestendig ontwerp

Of je nu de elementen trotseert tijdens het joggen of je in het zweet werkt in de sportschool, deze sportoortjes houden je in beweging. De akoestische poorten zijn zo geplaatst dat ze bestand zijn tegen zweet en weersinvloeden, en een hydrofoob doek houdt vocht buiten.

Bose Connect: presteer op topniveau

Bose doet er alles aan om je maximaal te laten genieten van je hoofdtelefoon én àlles uit je work-out te halen. Ze hebben daarom een gratis app ontwikkeld waarmee het makkelijker is dan ooit om verbinding te maken en te schakelen tussen apparaten. Je krijgt ook producttips via Bose Connect en kunt je instellingen helemaal naar wens aanpassen. Een simpele, intuïtieve app maakt een wereld van verschil!

Bose SoundSport Wireless sporthoofdtelefoon