Bose SoundSport Free wireless

Met SoundSport Free wireless, een nieuwe generatie draadloze Bose-sportoortjes houdt niets je nog tegen om je eigen records te breken. Zelfs geen kabel die de oortjes met elkaar verbindt. Hoe klein en licht ook, SoundSport Free wireless headphones klinken zoals je dat van Bose verwacht: helder en krachtig. Een technologisch hoogstandje dat je die extra boost geeft. En terwijl jij je focust op je prestaties, blijven de oortjes stevig en comfortabel op hun plaats zitten.

Geen kabels. Dus niets houdt je tegen.

Haal àlles uit je work-out met de Bose SoundSport Free wireless headphones. Deze nieuwe lichtgewicht draadloze sportoortjes van Bose bieden de perfecte balans tussen formaat, prestaties, vermogen en stabiliteit. Beleef het ultieme geluid waar Bose zo om geliefd is. En verlost van àlle kabels.

Verbeterd ontwerp.

Bose besteedde bij het ontwerp van de SoundSport Free wireless headphones al zijn aandacht aan de technologie van de oordopjes, van nauwkeurig afgestemde circuits voor beter geluid tot het afstellen van de antenne voor maximale Bluetooth-signaalsterkte. Het resultaat? Een hoofdtelefoon met een heldere en consistente muziekweergave, of je je telefoon nu in je hand of zak hebt, rond je arm of boven op de loopband. En dat zonder kabels.

Comfort en stabiliteit.

Hoe hard je ook rent of hoe hoog je ook springt: Bose SoundSport Free wireless sportoortjes blijven in alle omstandigheden comfortabel zitten.

Zitten stevig op hun plek.

Het oorstuk van de StayHear+ Sporttips is zo ontworpen dat je overal in je oor evenveel druk voelt en de vleugel zich naar de bovenrand van je oor vormt. Hierdoor blijven Bose SoundSport Free wireless oordopjes altijd perfect op hun plaats, en voelen ze ook nog eens comfortabel aan.


Optimaal vermogen voor maximale prestaties.

Betere sportprestaties vergen jaren inspanning. Hetzelfde geldt voor de audioprestaties van een hoofdtelefoon. De volumeafhankelijke EQ en digitale signaalverwerking van Bose geven je muziek op elk volume zuiver, vol en gebalanceerd geluid. En met een druk op de knop van je rechter oordop heb je onmiddellijk toegang tot je smartphone en virtual assistant.Stortbui? Kan er tegen!

Bose SoundSport Free wireless oordopjes zijn bestand tegen sneeuw en regen. Dankzij waterafstotend gaas in de open poorten van Bose SoundSport Free wireless oordopjes blijft de binnenkant droog.

Bezweet.
Maar zonder zorgen.

Hoe hard je je ook in het zweet sport, SoundSport Free wireless zal er met zijn IPX4 waterdichtheidsscore geen last van ondervinden.

Niet zomaar een etui.

Volledig opgeladen gaan Bose SoundSport Free wireless oordopjes tot vijf uur mee. Meer dan voldoende dus voor zowat elke work-out. En na gebruik stop je ze in het etui om op te laden. Het oplaadetui is een veilige bewaarplek en biedt twee extra oplaadbeurten (voor 10 uur extra batterij-autonomie), zodat ze er altijd klaar voor zijn. 15 minuten opladen is al voldoende voor 45 minuten luistergenot.

Vind je hoofdtelefoon.

Oordopje kwijt? Maak je niet druk. Met de Bose Connect-app vind je hem gemakkelijk terug. En dat is lang niet alles. Beheer eenvoudig al je Bluetooth-verbindingen en schakel tussen apparaten wanneer je wilt. Met de Connect-app krijg je ook software-updates en producttips en kun je persoonlijke instellingen aanpassen.

Bose SoundSport Free Wireless