Bose SoundLink Revolve Bluetooth speaker

De SoundLink Revolve is één van de beste draagbare Bluetooth-luidsprekers die Bose ooit heeft gemaakt. Of de speaker nu voor, achter of naast je staat: hij biedt écht 360°-geluid. Je beleeft je muziek dus overal op dezelfde manier. De Bose SoundLink Revolve is voorts water- en schokbestendig en heeft een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken en toegang tot Siri.

Onovertroffen 360°-geluidservaring

De Bose SoundLink Revolve Bluetooth speaker levert een onovertroffen 360°-geluid voor een consistente, gelijkmatige dekking. Iedereen beleeft het geluid dus op dezelfde manier, waar je ook staat. Als je de SoundLink Revolve+ bij een muur plaatst, verspreidt het geluid zich door de ruimte en wordt het weerkaatst, net als bij een liveoptreden.

Verbluffend luid. Verrassend klein.

Laat je niet misleiden door het formaat. In de compacte behuizing zit meer technologie dan je denkt. Een zeer efficiënte transducer. Dubbele passieve radiatoren. Een omnidirectionele akoestische deflector. Dit alles staat garant voor levensecht geluid dat je kippenvel bezorgt.

Alleen geluid. Geen naden.

Geen detail is te klein. Er is geen enkele naad. Zelfs de grille heeft er geen. Dat komt omdat Bose een nieuw enkelvoudig extrusieproces heeft ontwikkeld voor een oogstrelende naadloze look.

Singing in the rain

Jij bent niet bang voor een beetje water. En je verwacht hetzelfde van je speaker. Dankzij het waterbestendige ontwerp kun je de SoundLink Revolve zorgeloos meenemen naar het zwembad of op het aanrecht zetten.

Gewoon oppakken en meenemen.

Je hebt geen zin in gedoe als het tijd is om te gaan. Daarom is deze speaker gemakkelijk vast te pakken en te bedienen. Zelfs de knoppen zijn zacht en glad, zodat ze natuurlijk aanvoelen.

Bumpers

Jij bent niet perfect. En met deze speaker hoeft dat ook niet. Het maakt niet uit als je hem per ongeluk omstoot, in je tas gooit of iets te hard neerzet. Dankzij de zachte materialen kan hij er tegen.

Boordevol power. En toegang tot Siri.

De accu van een draagbare Bluetooth-speaker moet écht lang meegaan. En dat doet hij. De oplaadbare lithium-ionaccu gaat 12 uur mee, voor een hele dag muziekplezier. Telefoon niet bij de hand? Geen probleem. Je kunt nog steeds een plekje in een restaurant reserveren of een tekstbericht versturen. Houd de multifunctionele knop ingedrukt om gewoon via je speaker een opdracht in te spreken voor Siri of Google Now. Probleem opgelost.

Bose Connect. De app kan het verschil maken.

Met de Bose Connect-app kun je eenvoudig verbinding maken en automatisch tussen Bluetooth-apparaten schakelen. Je vrienden kunnen dus eenvoudig inspringen en voor dj spelen zonder een beat te missen. En wanneer hard niet hard genoeg is, gebruik je de app om twee SoundLink Revolve speakers te koppelen voor de partymodus. Of kies de stereomodus voor het gevoel van een liveoptreden. Instrumenten en vocalen worden gescheiden, zodat je muziek echt tot leven komt.

Bose SoundLink Revolve Bluetooth speaker