Bose SoundLink Mini II

De SoundLink Mini II levert vol, natuurlijk geluid met veel dieper laag dan je zou verwachten van een speaker die in de palm van je hand past. Hij heeft ook een geïntegreerde microfoon voor gesprekken en maakt overal en altijd moeiteloos draadloos verbinding via bluetooth.

Prijs

€ 189,95

€ 159,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Beter geluid in je handpalm.

Met iPhone, iPod en iPad heb je je favoriete muziek, films en games altijd bij de hand. En in je andere hand zorgt de SoundLink Mini II voor de perfecte geluidskwaliteit waarvoor Bose bekend is. Je muziek klinkt helder, gedetailleerd en levensecht, hoe hard of zacht je zijn volume ook zet. Je verwacht dat niet van zo'n kleine speaker. Maar dat is naast zijn slank en elegant ontwerp juist zijn grootste troef: Bose offert geen prestaties op voor draagbaarheid. Dat hoeft ook niet: de combinatie van de Bose technologie en een innovatieve driverconfiguratie zorgt voor rijk geluid met diepe, lage tonen in een ultracompacte behuizing.

SoundLink Mini II gaat waar jij gaat.

De SoundLink Mini II is zo klein en licht dat hij letterlijk in je handpalm past. En in je rugzak en tas. Dankzij de ingebouwde batterij speelt de luidspreker tot wel 10 uur draadloos muziek af. Onderweg kan je de SoundLink Mini II eenvoudig opladen met de meegeleverde stroomadapter of met externe micro-USB-voedingsbronnen. Het meegeleverde laadstation zorgt er bovendien voor dat de speaker altijd is opgeladen als je de deur uit gaat.

Bluetooth-verbinding.

De SoundLink Mini II maakt over een afstand van 9 meter draadloos - via Bluetooth - verbinding met je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc en andere Bluetooth-toestellen. Gesproken instructies helpen je bij de Bluetooth-koppeling. De laatste zes apparaten staan bovendien in het geheugen van de luidspreker, zodat opnieuw koppelen nog eenvoudiger is. De SoundLink Mini II kan daarnaast draadloos verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten tegelijk, zoals smartphones of tablets.

Verdere kenmerken:

  • Voorzien van een ingebouwde telefoonluidspreker met helder geluid.
  • Gesproken instructies maken een Bluetooth-verbinding eenvoudiger dan ooit.
  • Makkelijke bediening via knoppen voor in- en uitschakelen en volumeregeling. Alle andere functies bedien je vanaf je Bluetooth-apparaat.
  • Ingebouwde Lithium-ionaccu voor maximaal 12 uur draadloos afspelen.
  • De meegeleverde stroomadapter kan op het laadstation of rechtstreeks op de luidspreker worden aangesloten.
  • Kan daarnaast ook met de meeste andere micro-usb-bronnen worden opgeladen.
  • Elegante, solide behuizing gemaakt uit één stuk geanodiseerd aluminium. Slank én duurzaam.
  • Dankzij een antislipvoet is SoundLink Mini II bestand tegen dagelijks gebruik en kan je hem vrijwel overal plaatsen.
  • Uitgerust met een aux-ingang voor audiobronnen zonder Bluetooth-aansluiting en een USB-poort voor software-updates.
  • Reistasje (€44,95) en soft covers (€24,95) zijn optioneel verkrijgbaar om je Soundlink Mini II te personaliseren.

Afmetingen en gewicht.

SoundLink Mini II:
Lengte 18 cm - hoogte 5,1 cm - diepte 5,80 cm - 0,67 kg

Laadstation: 
Lengte 15,75 cm - hoogte 1,59 cm - diepte 5,1 cm - 80 gr

Bose SoundLink Mini II