Bose SoundLink Micro Bluetooth speaker

De Bose SoundLink Micro Bluetooth speaker is gemaakt om overal mee te nemen, thuis en onderweg. Want zo'n kleine speaker die zo goed klinkt, wil je geen moment meer missen. SoundLink Micro is superrobuust en waterdicht en bestand tegen elk avontuur. Je kan 'm makkelijk in je jas stoppen of vastmaken aan je rugzak of fiets.


Design & prestaties.

Klein. Tot je hem hoort.

De Bose SoundLink Micro past perfect in je handpalm. Of in de binnenzak van je jas. En voor zo'n kleine luidspreker produceert de SoundLink Micro een ongeëvenaard helder en uitgebalanceerd geluid met een verrassend sterke bas. Van de speciaal ontworpen transducer tot de siliconen passieve radiatoren: elk detail is ontworpen om het beste geluid in zijn klasse weer te geven.

Gaat waar jij gaat.

Waar je ook heen gaat, de SoundLink Micro kan met je mee. Bevestig hem aan je fiets, rugzak of koelbox. Of je hem nu voor de eerste keer of de duizendste keer ergens aan vastmaakt, dankzij de scheurbestendige siliconen bevestigingsband zit de SoundLink Micro stevig vast.

Kent geen watervrees.

De Bose SoundLink Micro is niet bang van water. Deze piepkleine Bose speaker overleeft een val in het zwembad. Of in de oceaan. Geen paniek als je hem laat vallen. Vis hem op en luister weer rustig verder. De SoundLink Micro presteert altijd. Of hij nu één keer of voortdurend nat wordt. Hij doet het zelfs beter dan de IPX7-classificatie voor waterbestendigheid. Bose maakte namelijk niet alleen de buitenkant waterdicht, maar gebruikte ook materialen zoals silicone om de technologie binnenin af te schermen.

Kan best wel tegen een stootje.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dan wil je niet dat je speaker het begeeft. Daarom is de buitenkant van de Bose SoundLink Micro gemaakt van siliconenrubber. Dankzij dit hoogwaardige materiaal zijn er geen overbodige naden en openingen. Dat maakt de speaker bestand tegen deuken, krassen en scheurtjes.

Bose Connect-app

Haal méér uit je SoundLink Micro.

Met de Bose Connect-app beheer je eenvoudig de Bluetooth-verbindingen van je SoundLink Micro speaker. Dankzij de app kan je heel snel en makkelijk schakelen tussen meerdere iPhones, iPads, iPods of andere smartphones of tablets. Ideaal als je er met vrienden op uittrekt. En wanneer hard niet hard genoeg is, gebruik je de app om twee SoundLink Micro speakers te koppelen voor de partymodus of de stereomodus. Instrumenten en zang worden dan automatisch en natuurlijk gescheiden, zodat je muziek echt helemaal tot leven komt.

Gesproken instructies.

Maak makkelijk verbinding tussen je Bose SoundLink Micro en je iPhone, iPad, iPod of andere muziekbron. Gesproken instructies helpen bij de koppeling via Bluetooth. Je kan twee apparaten koppelen en de speaker onthoudt de acht meest recent gebruikte apparaten.

Hé Siri!

Telefoon niet bij de hand? Geen probleem. Houd de multifunctionele knop ingedrukt om via je speaker een opdracht in te spreken voor Siri of je Google Assistent.

Lange adem.

De Bose SoundLink Micro produceert veel meer bas dan andere speakers van zijn formaat en laat je desondanks tot wel zes uur genieten van muziek met een vol en levendig geluid.

Bose SoundLink Micro