Bose SoundLink Color Bluetooth speaker II

In het zwembad, in het park of op het terras: de stevige, waterbestendige Bose SoundLink Color Bluetooth speaker II is perfect voor al je avonturen. Dankzij de zachte siliconen buitenkant en ingebouwde microfoon voor oproepen is dit de perfecte krachtige speaker, waar je ook bent.

Vol geluid, waar het leven je ook brengt.

Robuust ontwerp. Krachtig geluid.

Thuis, in de tuin, aan het zwembad, op je studentenkot of onderweg, de Bose SoundLink Color II Bluetooth luidspreker is compact en robuust genoeg voor al je avonturen. Dankzij de SoundLink Color II geniet je altijd en overal van je favoriete muziek.

Stevig. Zacht. Waterbestendig.

De SoundLink Color Bluetooth speaker II is gemaakt voor onderweg. Dankzij de compacte siliconen behuizing neem je de speaker overal mee naartoe in een tas of rugzak. En door de zachte, afgeronde behuizing ligt hij ook lekker in de hand. De SoundLink Color II is bovendien waterbestendig, dus ook in het zwembad of aan het strand luister je probleemloos naar je favoriete muziek. Robuust genoeg om overal je muziek af te spelen.

Innovatieve technologie voor inspirerende prestaties.

De SoundLink Color II is het resultaat van Bose-engineering en zit boordevol exclusieve technologieën. Dubbele, overstaande passieve radiatoren zorgen voor een krachtig geluid met minimale vibraties. Het is een luidspreker die zonder te bewegen je wereld op z'n kop zet!

Gemaakt om mee te nemen.

Luister muziek waar je wilt. Bij wat je ook aan het doen bent. De SoundLink Color II weegt maar 0,54 kg, dus net iets zwaarder dan een voetbal. En hij is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Regel alles met een druk op de knop, zoals oproepen beantwoorden via de speakerphone, nummers overslaan, schakelen tussen gekoppelde apparaten en meer. Neem de SoundLink Color II mee als je eropuit trekt, zodat je je muziek nooit hoeft te missen. De oplaadbare lithium-ionaccu zorgt voor een speelduur tot wel 8 uur.

Eenvoudig verbinden. Probleemloos luisteren.

Luister muziek vanaf bijna elk apparaat. Het enige wat je nodig hebt is Bluetooth. Maak moeiteloos verbinding met de SoundLink Color II dankzij een stabiel draadloos bereik van ongeveer 9 meter. Gesproken meldingen helpen bij het koppelen van apparaten en schakelen tussen twee verbonden apparaten gaat in een ogenblik. De acht laatst gebruikte apparaten staan in het geheugen, zodat je gemakkelijk je telefoon, de tablet van je broer of de laptop van de zus van je vriendin opnieuw koppelt.

Bose Connect

Een app kan het verschil maken.

Bose wil dat je alles uit je Bluetooth speaker haalt. Daarom ontwikkelden ze een gratis app waarmee het makkelijker is dan ooit om verbinding te maken en te schakelen tussen apparaten. Met Bose Connect profiteer je van nieuwe functies, krijg je producttips en kun je instellingen personaliseren. De app zorgt er met snelle, eenvoudige updates ook voor dat je speaker altijd de nieuwste software heeft. Zie hoe een simpele, intuïtieve app een wereld van verschil maakt.

Bose SoundLink Color Bluetooth speaker II