Bose SoundLink Around-Ear

Wireless headphones II

Met de Bose SoundLink around-ear wireless headphone geniet je van vrijheid en comfort en van een perfect geluid op elk volume. Duidelijke telefoongesprekken voor beide gesprekspartners en eenvoudig schakelen tussen een gesprek op je iPhone en een film op je iPad.

Prijs

€ 229,95

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Levertermijn, Indien de voorraadstatus aangeeft dat een product op stock is, leveren we het op weekdagen binnen 24 uur na ontvangst van betaling. Ook leveringen op zaterdag zijn mogelijk. U betaalt veilig via Ingenico Financial Solutions.

Overzicht

Eigenschappen

Draadloze vrijheid. Een ongeëvenaard geluid.

Gemak. Vrijheid. Dat bieden draadloze hoofdtelefoons. Maar de draadloze ervaring van Bose biedt nog iets extra's. Vol en indrukwekkend geluid op elk volume. Een combinatie van TriPort-technologie en Active EQ biedt geluid dat helder en krachtig is op elk volume. Je geniet van je muziek én je beweegt je vrij rond. Zonder kabels. 

Duidelijke telefoongesprekken.

Met deze veelzijdige hoofdtelefoon geniet je niet alleen van je muziek, je voert ook gesprekken die duidelijk klinken aan beide zijden van de lijn. Dankzij een geavanceerd microfoonsysteem met HD Voice en Adaptive Audio Adjustment is het geluid van telefoongesprekken duidelijk, zelfs in winderige of lawaaiige omgevingen. En door een verbeterde zijtoon klinkt je stem natuurlijker, alsof je geen hoofdtelefoon draagt.

Eenvoudig verbinden. Moeiteloos overschakelen.

Dankzij de nieuwste Bluetooth-technologie kun je eenvoudig verbinding maken met je mobiele apparaten, met naadloze synchronisatie van audio en video. Je kunt zelfs 2 toestellen met Bluetooth gelijktijdig verbinden en schakelen tussen de twee apparaten. Als je een video bekijkt op je iPad en je wordt gebeld op je iPhone, pauzeert de hoofdtelefoon automatisch de video om het gesprek aan te nemen. Wanneer je het gesprek beëindigt, hervat de hoofdtelefoon automatisch de video en hoor je het geluid van de video weer op de hoofdtelefoon.

Comfort en duurzaamheid.

De hoofdtelefoon is gemaakt voor een druk leven, met stootvaste materialen, nylon met glasvezel en roestvrij staal. Dankzij de zachte oorkussens en een gestroomlijnde hoofdband is deze lichter en comfortabeler dan andere vergelijkbare draadloze hoofdtelefoons, zodat je hem de hele dag kunt gebruiken. Ben je klaar met luisteren? Dan kun je de hoofdtelefoon gewoon opvouwen en in het compacte bijbehorende etui opbergen.

Verdere kenmerken.

  • Draadloos bereik - tot 9 meter.
  • Batterij-autonomie - 15 uur gebruik.
  • Oplaadtijd - snelladen in 15 minuten (2 uur gebruik), in 3 uur volledig opgeladen.
  • Bluetooth - Compatibel met toestellen met Bluetooth 2.1 (of latere) specificaties die Bluetooth A2DP, handsfree en hoofdtelefoonprofielen ondersteunen. Werkt niet met gameconsoles.
  • Reserve-audiokabel meegeleverd - om te luisteren naar apparaten zonder Bluetooth of wanneer de accu van de hoofdtelefoon leeg is. Active EQ werkt enkel in de draadloze bedieningsmodule.
  • Standaard meegeleverd - SoundLink around-ear wireless headphones II, USB-oplaadkabel, reserveaudiokabel en draagetui.
  • Compatibiliteit - versie speciaal gemaakt voor Apple's iPhone, iPad en iPod touch.

Afmetingen.

Hoofdtelefoon
Hoogte 19,05 cm - breedte 15,24 cm - diepte 3,81 cm

Oorschelpkussen
Hoogte 9,70 cm - breedte 7,40 cm

Gewicht.

149,4 gram

Bose SoundLink Around-Ear Wireless headphones II