Bose QuietControl 30 wireless

Je kunt niet bepalen hoe rumoerig je omgeving is. Maar je kunt wel bepalen hoeveel je daarvan hoort. Bepaal zelf het niveau van ruisonderdrukking met de Bose QuietControl 30 draadloze hoofdtelefoon en geniet op elk volume van gebalanceerd geluid. En dankzij de twee ruiswerende microfoons kun je een perfect telefoongesprek voeren, zélfs als het stevig waait of rumoerig is.

Controle over je omgeving

Luister zoals nooit tevoren dankzij nieuwe baanbrekende technologie waarmee jij bepaalt hoeveel omgevingsgeluid je doorlaat. Lawaaiige reis naar het werk? Blokkeer alle afleiding. Aan het wachten op het vliegveld? Laat wat omgevingsgeluid door, zodat je hoort wanneer je kunt boarden. Na het opstijgen kun je weer alles blokkeren. Laat niets van je omgeving door. Tenzij je iets wilt horen.

Actieve ruisonderdrukking

Omgevingsgeluid is een constante factor. Daarom heeft Bose microfoons in en op de oortjes geplaatst om voortdurend geluid te meten, te vergelijken en hierop te reageren. Vervolgens produceert het systeem een gelijkwaardig tegengesteld signaal om het geluid te onderdrukken. De StayHear+ QC-oordopjes vormen ook een zachte afdichting voor je oor voor passieve ruisonderdrukking.

Draadloos geluid zonder compromissen

Zeg de kabels vaarwel zonder in te leveren op prestaties. De volumeafhankelijke EQ levert consistent en gebalanceerd geluid op elk volume. Als je in een drukke straat bent en het volume hoger zet, blijft je muziek goed klinken. En dankzij koppeling via Bluetooth en NFC gaat draadloos verbinding maken met je apparaten snel en eenvoudig. Met de in-line microfoon kun je gesprekken aannemen en beëindigen, nummers overslaan en pauzeren en het volume aanpassen zonder je apparaat aan te raken. Zo geniet je ongestoord van je muziek.

Ergonomische nekband

Een lichte, voorgevormde nekband vormt zich naar je lichaam. Dankzij het zachte materiaal kun je de hele dag comfortabel luisteren.

 

Bose Connect maakt het verschil

Bose wil je maximaal laten genieten van je hoofdtelefoon. Daarom ontwikkelden ze Bose Connect, een gratis app waarmee je het niveau van ruisonderdrukking bepaalt via de intuïtieve display. Bovendien is verbinding maken met apparaten en hiertussen schakelen eenvoudiger dan ooit. Je krijgt ook producttips en kunt je instellingen aanpassen.