Bose QuietComfort 35

Wireless headphones II

Met de QuietComfort 35 wireless headphones liet Bose je al ongestoord genieten van je favoriete muziek. Zonder straatlawaai of getater in de trein. Geen ruis en ook geen kabels. Die grote troeven zijn gebleven in de nieuwe QuietComfort 35 wireless headphones II. Nieuw is dat je voortaan kan schakelen tussen drie niveaus van noise cancelling.

Zet de knop om... én geniet!

Volledig opgaan in je muziek en de buitenwereld laten voor wat het is. Dat is wat er gebeurt als je met de nieuwe actieknop de Bose Acoustic Noise Cancelling-technologie inschakelt. Die meet en vergelijkt continu omgevingslawaai en blokkeert dat lawaai met een tegengesteld signaal. Resultaat: het geroezemoes om je heen op de bus of trein verdwijnt. Het allesoverheersend geluid van vliegtuigmotoren stopt. En terwijl jij van de stilte en van je favoriete muziek geniet, kom je veilig aan op je bestemming. En met de actieknop kun je tussen drie niveaus van noise cancelling schakelen en die nauwkeurig afstemmen op je omgeving. Er zit niets meer tussen jou en je muziek. Geen getater en geen kabels. Dankzij de Bose QuietComfort 35 wireless headphones II geniet je maximaal van draadloze vrijheid én van je muziek.

Je persoonlijke assistent. Nu op je Bose.

Fan van Siri, je persoonlijke assistent op je iPhone? Of gebruik je de Google Assistent? Voortaan hoef je je telefoon niet eens meer te pakken om naar muziek te luisteren of antwoord te krijgen op je vragen. Hou gewoon de multifunctionele knop op de Bose Quietcomfort 35 (QC35) wireless headphones II ingedrukt en begin met praten.

Volumeafhankelijke EQ.

Dankzij de volumeafhankelijke equalizer van de QC35 II geniet je van evenwichtige prestaties en van een ongeëvenaard en levensecht geluid op elk volume.

Heldere gesprekken.

Met de QC35 voer je zelfs als het winderig is of met veel lawaai om je heen heldere telefoongesprekken. In beide richtingen.

Gesproken instructies.

Gesproken instructies zorgen voor een vlotte koppeling via Bluetooth van je telefoon met je Bose QC35 hoofdtelefoon.

Comfortabel én stevig ontwerp.

De stevige materialen - nylon met glasvezel en roestvrijstaal - maken de QC35 perfect voor onderweg. Hij is stevig, maar zit ook buitengewoon comfortabel. De hoofdband van de QC35 headphones voelt zacht aan en is luxueus afgewerkt. Alcantara, het zachte materiaal dat wordt gebruikt op jachten en luxe bolides, zorgt voor ultiem comfort, de hele dag door. Bovendien zijn de zachte oorkussens gemaakt van een synthetisch proteïneleer, zodat je niet eens voelt dat je een hoofdtelefoon draagt.

20 uur autonomie.

Met de Bose QC35 geniet je maar liefst 20 uur onafgebroken van je muziek. En als de ingebouwde batterij leeg is, kan je na 15 minuten opladen weer 2,5 uur door. Ben je toch onderweg als de accu leeg is? Dan blijf je gewoon luisteren met de meegeleverde kabel.

Adembenemend geluid. Op elk volume.

Of je nu op kantoor in alle rust en stilte naar muziek luistert of het volume flink moet verhogen in een drukke straat, je krijgt overal dezelfde, consistente kwaliteit. Met de Bose QC35 klinkt je muziek altijd kristalhelder en levensecht. Dat komt omdat de drivers zijn uitgerust met volumeafhankelijke EQ voor de beste prestaties ooit.

De app maakt het verschil.

Met de gratis Bose Connect-app haal je alles uit je QC35 wireless headphones II. Dankzij de app is het makkelijker dan ooit om verbinding te maken en te schakelen tussen apparaten. En je kan het noise cancelling-niveau ook direct via de app instellen. Elke update biedt nieuwe functies, betere integratie en productupdates. De simpele, intuïtieve Bose Connect-app maakt een wereld van verschil.

Bose QuietComfort 35 wireless headphones II