Bose on-ear wireless headphones

Met de Bose on-ear wireless headphones geniet je van een zuiver en krachtig geluid dat je muziek tot leven brengt. Deze draadloze Bose hoofdtelefoon is stevig, licht en comfortabel. Hij biedt maximale draadloze vrijheid en een autonomie van 15 uur ononderbroken genieten van muziek en films op je iPhone of iPad. Tussendoor even bellen? Met de Bose on-ear wireless headphones klinken je gesprekken helder en duidelijk!


Beter geluid.
Met een betere draadloze ervaring.

Laat je meeslepen door muziek, films en gesprekken, niet door kabels. Bereid je voor op prestaties die de lat voor Bluetooth-hoofdtelefoons hoger leggen. Geniet altijd en overal van een helder en perfect gebalanceerd geluid. De Bose on-ear wireless headphones brengen je muziek tot leven. En met een batterij-autonomie tot 15 uur geniet je maximaal van draadloze vrijheid en van compromisloze prestaties.

15 uur autonomie.

De ingebouwde batterij van de Bose on-ear wireless headphones zingt het maar liefst 15 uur ononderbroken uit. En als de accu leeg is, kan je nog altijd verder luisteren met de meegeleverde audiokabel.

Snelladen in 15 minuten.

Na slechts 15 minuten laden kan je de Bose on-ear wireless headphones alweer 2 uur gebruiken. En na anderhalf uur laden, is de batterij weer helemaal klaar voor 15 uur draadloos genieten van je favoriete muziek.

Gesproken instructies.

Je iPhone, iPod touch of je iPad via Bluetooth verbinden met je Bose hoofdtelefoon, is kinderspel dankzij gesproken instructies.

Baanbrekende technologieën, baanbrekende prestaties.

Betere technologie zorgt voor een betere draadloze ervaring. De exclusieve Bose TriPort-technologie werkt met Active EQ voor een helder en krachtig geluid op elk volume. Evenwichtige prestaties bij laag volume en een vol en meeslepend geluid wanneer je het volume harder zet.

Draadloze vrijheid, draadloos gemak.

Met de Bose on-ear wireless headphones geniet je van een uitstekende geluidskwaliteit. Helemaal draadloos. Schakelen tussen twee Bluetooth-toestellen gaat makkelijk en snel zonder ook maar één beat van je muziek te missen. Dankzij de toetsen op de rechteroorschelp kan je het volume aanpassen of een ander nummer kiezen. En zelfs de hulp inroepen van Siri of de Google assistent. Laat je telefoon dus gerust in je zak zitten.


Beter ontwerp.

De Bose on-ear wireless headphones zijn gemaakt om de hele dag te dragen. Het lichte ontwerp met verstelbare hoofdband rust comfortabel op je hoofd. De zachte kussens passen zich aan naar je oren en het hele ontwerp is duurzaam, gemaakt met stevige materialen. Je kan de oorschelpen makkelijk opvouwen om je hoofdtelefoon op te bergen in het meegeleverde en compacte draagetui.

Heldere communicatie.

De Bose on-ear wireless headphones leveren topprestaties op het vlak van geluidskwaliteit. En daar horen optimale telefoongesprekken bij, ook in een luidruchtige of winderige omgeving. De dubbele microfoons verminderen achtergrondgeluid zodat je gesprekspartner je perfect hoort. En ook zijn of haar stem klinkt luid en duidelijk dankzij Bose-technologie die automatisch het volume van de hoofdtelefoon aanpast wanneer het geluid om je heen verandert.

Bose on-ear wireless headphones (toonzaalmodel)