Blind Tiger Gin Piper Cubeba is een sublieme, kruidige gin. Met zijn 47% alcoholgehalte is deze Blind Tiger alvast geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Indonesische Cubeb Peper zwaait de plak, naast koriander, kaneel en gember. Het spicy karakter wordt subtiel getemperd door citrussmaken en oranjebloesem.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Blind Tiger Piper Cubeba Handcrafted Gin
€ 44,50

Overzicht

Eigenschappen

In het hol van de leeuw.

De makers van de legendarische underground gins Bonnie & Clyde - een creatie van Deluxe Distillery in Kortrijk - wagen zich in het hol van de leeuw met deze kruidige gin die het beste uit streng geselecteerde botanicals haalt.

Ingrediënten.

Jeneverbes, koriander, zouthoutwortel, gember, kaneel, gemoute gerst, sinaasschil, citroenschil, oranjebloesem, groene kardemom, mierikswortel, liswortel en engelwortel.

Smaak & aroma. 

Blind Tiger heeft een verrassende frisheid en een kruidige diepte. Hoewel deze gin 47% alchoholpercentage bevat, komt hij heel zacht in de mond en perfectioneert het de harmonie van alle smaken. In de neus vallen de jeneverbessen op, gevolgd door kruiden. Vanaf de eerste slok komen de smaken van de peper, koriander en kaneel je tegemoet. De gemoute gerst geeft een ietwat aparte smaak, maar is in perfecte harmonie met de andere botanicals. In de afdronk ervaar je de bitterzoete smaken van rijpe sinaasappels en citroenen.

Aanbevolen tonic & botanicals.

Fever Tree Mediterranean of Schweppes Premium. Botanicals: een dunne sinaasappelzeste.

Afmetingen

Inhoud 50 cl Alcohol 47%

Caccaro Brick kast