Black Week


Direct naar onze aanbiedingen per afdeling

Technologie    Interieur

Tot €179 korting op service voor Apple.

Wist je dat je bij Pure Lifestyle àltijd 100% korting krijgt op de installatie van je nieuwe Apple toestel en op het overzetten van je gegevens? We rekenen er letterlijk niéts voor aan terwijl je er bij andere winkels tot €179 voor betaalt. En als je toestel ooit in herstelling moet, val je geen seconde zonder. Je kan tijdens een herstelling gebruikmaken van een gratis vervangtoestel. Service én productkennis, dat is waar het bij ons om draait. Elke dag opnieuw!


En, speciaal voor Cyber Monday, fikse kortingen op een selectie van producten.
21,5-inch iMac
21,5-inch iMac met 4K Retina-display

Tot €200 korting

Vanaf €1199  Koop 'm hier40mm Apple Watch Series 6 PRODUCT (RED)

€100 korting

€329  Koop 'm hier


Trade In.

Ruil je oude toestel in voor korting op een nieuw.
Heeft je oude iPhone, iPad, Mac of Apple Watch zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.

Sonos Roam Speaker

€20 korting
t/m 29/11/2021

€179  Koop 'm hierBose Home 300 Speaker

€30 korting

€249  Koop 'm hierBose Soundlink Color II Bluetooth speaker

€20 korting

€119  Koop 'm hierBose Soundbar 700

€100 korting

€799  Koop 'm hier

Bose Bass Module 700

€200 korting

€699  Koop 'm hierBose Surround Speakers

€100 korting

€299,95  Koop ze hier

25% korting op een ruime selectie van Bolia, 15% op alles van Woud, tot 15% op grootmeubels van al onze andere merken en 5% op woonaccessoires en kleinmeubels.

Tot en met 06/12/2021 geniet je van 25% korting op alle tafels, stoelen, bureaumeubels, kasten, verlichting en tapijten van Bolia. Ook op producten die we niet in onze showroom staan hebben. En tot en met 29/11/2021 krijg je 15% korting op àlles van Woud, van meubels tot verlichting en accessoires. En op al onze andere merken geniet je tot en met maandag 29/11/2021 van 15% korting op eettafels, kasten en sofa's bij afhaling in onze winkel, of 10% met gratis installatie en levering. En 5% op woonaccessoires en kleinmeubels zoals salon- en bijzettafeltjes. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met overige kortingen van fabrikanten of producten die reeds in promotie staan. De kortingen gelden bij aankopen in onze winkel in Ninove. De korting wordt verrekend aan de kassa in onze winkel.
Bespaar jezelf ook de installatie.


Wist je dat je bij Pure Lifestyle àltijd dezelfde korting krijgt als bij Bolia? Het énige verschil? We sturen geen koerierdiensten langs. We komen ze zélf leveren. En we komen je tafel en zetel ook zelf installeren. Niet alleen van Bolia, maar ook van andere merken, zoals Moome, Indera, Design On Stock, EYYE, Prostoria, Vitra, HAY, Muuto enz. Voor €0. Helemaal gratis dus! Alleen voor wandrekken van Bolia en String en maatwerkkasten van Caccaro, Piure en Kettnaker schakelen we tegen betaling externe partners in.


Vijf stoelen kopen?
Zesde gratis!

Deze actie is geldig op stoelen en barkrukken van àl onze interieurmerken. Een combinatie van stoelen en merken is mogelijk. In dat geval wordt de actie omzet in een equivalente korting. De actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen op stoelen.


Maak je keuze