Met de Belkin Valet - een compact en elegant laadstation - laad je je Apple Watch op én geef je je Watch een veilige plek in huis.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Belkin Watch Valet
€ 69,99

Overzicht

Eigenschappen

Geïntegreerde magnetische lader.

Het Belkin Watch Valet-laadstation werkt met een geïntegreerde magnetische lader, exact dezelfde technologie als de laadkabel van de Apple Watch. 

Perfecte kijkhoek.

Van de elegante, witte voet in hoogglans (verzwaard voor extra stabiliteit) tot de verchroomde houder: de Belkin Valet is afgewerkt met oog voor detail. Het ontwerp zorgt bovendien voor een perfecte kijkhoek op je Apple Watch. 

Ondersteuning voor horlogebandje.

Belkin levert standaard een horlogebandhouder mee, die je naar eigen keuze kan vastklikken op de lader. Deze houder biedt ondersteuning voor de wat meer flexibele armbandjes zoals roestvrijstalen gevlochten armbanden en schakelarmbanden.

Eenvoudig.

Sluit de meegeleverde USB-A-kabel aan op je computer of op je stroomadapter van Apple en leg je Apple Watch op de Belkin Valet. Speciale magneten zorgen ervoor dat de contactpunten op elkaar afgestemd zijn en het inductieladen direct kan beginnen. Bovendien kan je er de Apple Watch weer net zo makkelijk vanaf halen. 

Verdere kenmerken.

  • Standaard meegeleverd: laadstation voor de Apple Watch met geïntegreerde USB-A-kabel van 1,2 m en ondersteuning voor horlogebandje.
  • Geschikt voor de 38 en 42 mm Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition, Apple Watch Series 1 en Apple Watch Series 2.
  • Apple Watch is afzonderlijk verkrijgbaar.
Belkin Watch Valet