Belkin Sport-Fit

Sportband voor iPhone 7 Plus

Met de Belkin Sport-Fit sportband voor iPhone 7 Plus haal je nog meer uit je workout. Of je nu wil sporten op het ritme van je favoriete muziek of een personal training volgt, over je iPhone hoef je je alvast geen zorgen te maken. Die zit veilig en wel opgeborgen!

Laat zweet door en stoot water en regen af

De Sport-Fit sportband van Belkin is gemaakt van een lichtgewicht, elastisch neopreen dat zweet doorlaat en huidirritatie voorkomt. Tegelijk stoot het water en regen af, zodat je in alle wind en weer kan sporten met je iPhone.

Verstelbare armband

Dankzij de verstelbare armband past de Belkin Sport-Fit bij elke lichaamsbouw. De sportband is bovendien zo ontworpen dat hij altijd dicht op je arm zit zodat je je in alle omstandigheden perfect kan concentreren op je work-out.

Displaybescherming

Je iPhone zit veilig opborgen achter een helder kunststof venstertje, dat hem beschermt tegen regen en vocht. Alle toetsen, regelpanelen en het touchscreen van je iPhone blijven bovendien vlot toegankelijk.

Onderhoud

De Belkin Sport-Fit armband voor iPhone 7 Plus is makkelijk in onderhoud. Je kan 'm gewoon met de hand wassen zodat hij ook na de meest intensieve sportactiviteiten langdurig fris en proper blijft.
Belkin Sport-Fit iPhone 7 Plus