Belkin Road Rockstar

4-poorts autolader

Met de Belkin Road Rockstar autolader laad je vier toestellen tegelijk op in de auto. Je eigen iPhone, maar ook de iPhones of iPads van je hele gezin komen met een volgeladen batterij aan op hun bestemming!

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Road Rockstar Car Charger
€ 39,99

Overzicht

Eigenschappen

Vier toestellen tegelijk opladen.

Telefoneren, muziek beluisteren of GPS-aanwijzingen volgen op je iPhone zonder ook maar 1 seconde zonder batterij te vallen. En dat op hetzelfde moment dat ook je partner én kids gamen, sms'en, bellen of films bekijken op hun iPhone, iPod of iPad. En ook zij komen met een volgeladen batterij aan op hun bestemming. Het kan perfect met de Belkin Road Rockstar 4-poort autolader. Daarmee laad je vier toestellen tegelijk op in de auto!

Op de achterbank.

De twee USB-ingangen op de adapter zijn samen goed voor 2,4 ampère. Daarmee kan je 2 iPhones of iPad op volle snelheid opladen. De adapter met nog eens 2 UBS-poorten kan je naar de achterbank brengen dankzij het 1,8 meter lange snoer. En ook deze twee poorten zijn elk 2.4 ampère sterk. 

Universeel.

Met de 4 USB-ingangen kan je meerdere iPhones, iPods, iPads of een mix met eventuele andere smartphones en tablets opladen, ongeacht of die nu een dock- (30-pin), een Lightning-connector of een andere verbinding hebben. Zodra ze opladen via USB zijn ze geschikt voor de Belkin Road Rockstar autolader. Plug de lader in de sigarettenaansteker van je auto en sluit de dock-naar-USB of Lightning-naar-USB kabels aan die Apple standaard meelevert bij je iOS-toestellen. Zo'n kabels zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Elgato Eve Motion bewegingssensor