Met zijn dun en licht design is de Belkin Keyboard Case de ultieme beschermhoes voor je iPad Air 2. Hij beschermt je iPad voor- en achteraan en het geïntegreerde toetsenbord werkt net zo handig als dat van een notebook!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
iPad Air 2 Keyboard Case zwart
€ 99,99

Overzicht

Eigenschappen

Licht, dun en stevig.

De Belkin Keyboard Case is licht, dun en stevig. Het toetsenbord is gemaakt van een bijzonder dunne en lichte aluminiumlegering die prettig aanvoelt en een duurzame displaybescherming biedt. Ook de achterkant van je iPad wordt beschermd. Tegelijk dient die achterbescherming ook als standaard én houdt hij het etui dun en licht genoeg om je iPad met één hand vast te houden. 

Intelligente sensoren.

Intelligente sensoren zorgen ervoor dat het toetsenbord automatisch wordt ingeschakeld als je het nodig hebt en weer uitgeschakeld als dat niet het geval is. 

Comfortabel typen.

TruType toetsen - met voldoende tussenruimte - bieden een net zo comfortabele en natuurlijke typervaring als het toetsenbord van een notebook. Voorzien van iOS-sneltoetsen die snel toegang bieden tot alle belangrijke functies van je iPad Air. Intelligente sensoren zorgen ervoor dat het toetsenbord wordt ingeschakeld zodra je het nodig hebt en weer uitgeschakeld als dat niet het geval is. Een aan/uitknop is dus overbodig. Het is het ideale toetsenbord voor het snel en accuraat updaten van een webblog, het typen van een uitgebreid verslag of het bijhouden van spreadsheets.

3 kijkposities.

De Ultimate Keyboard Case is dé ultieme beschermhoes voor je iPad Air. Naast zijn dun en licht design en geïntegreerd Bluetooth-toetsenbord ondersteunt de Keyboard Case wel 3 verschillende kijkposities.

Bluetooth

Het draadloze AZERTY-toestenbord verbindt snel en eenvoudig met je iPad Air via Bluetooth.

356 uur batterij-autonomie.

Dankzij de ingebouwde batterij en de energiezuinige technologie geniet je van een batterij-autonomie van wel 356 uur bij actief gebruik. Dat komt overeen met 6 maanden bij een gemiddeld gebruik van 2 uur/dag. Met de bijgeleverde USB-naar-Micro-USB-kabel kan je de batterij snel weer opladen.

Verdere kenmerken:

  • In de VS verkozen tot hét iPad accessoire van het jaar door de redactie van PC Magazine. Die loofde de Ultimate Keyboard Case als ""de ultieme bescherming voor iPad Air met een comfortabel toetsenbord in een stijlvol design"".
  • Perfecte toegang tot alle toetsen, koptelefooningang, camera en Lightning-connector. Je kan dus perfect foto's nemen en je iPad Air opladen zonder 'm uit z'n hoes te halen.
  • Inklapbaar en makkelijk vast te houden.
  • Inhoud van de verpakking: etui met toetsenbord, een USB/micro-USB-laadkabel en een beknopte installatiehandleiding.

 

Geschikt voor iPad Air 2.

Afmetingen

Lengte 28,5 cm - breedte 21 cm - dikte (inclusief iPad) 2,2