Belkin PRO magnetische autohouder

met MagSafe

De Belkin PRO magnetische autohouder is zo gemaakt dat je iPhone 12 meteen stevig vastklikt en tijdens de hele rit perfect in je blikveld blijft zitten. Bekijk de route in de liggende weergave of draai je iPhone een kwartslag om een leuke afspeellijst te kiezen. En voor de oplaadkabel is een handige oplossing bedacht, zodat je die altijd bij de hand hebt!

Prijs

€ 39,95

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Robuust, veilig en magnetisch

De stevige houder en klem zijn vervaardigd van eersteklas materialen, dus alles blijft altijd veilig op z’n plek zitten. Ook als je op hoog tempo door de bocht gaat of over een hobbelig weggetje rijdt.

Simpel te draaien

Dankzij het hoogwaardige kogelscharnier is het uitermate simpel om je iPhone 12 met één hand een kwartslag te draaien. Dus zet je iPhone rechtop als je je afspeellijst wilt bekijken en draai het daarna naar de liggende stand om de route in je navigatie-app te zien.

Met één hand te gebruiken

Voortaan is het een kwestie van instappen, je device vastklikken en gaan. Doordat de houder magnetisch is, ben je geen tijd meer kwijt met het in de houder plaatsen van je iPhone 12.

Handige voorziening voor de oplaadkabel

Uiteraard wil je onbekommerd kunnen bellen, naar je muziek kunnen luisteren én de route kunnen zien. Daarom is er plaats ingeruimd voor de oplaadkabel, zodat je die altijd bij de hand hebt.

Geschikt voor iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.

Bolia Graceful tafel