Belkin Pro 2-in-1 draadloze lader met MagSafe

Met de Belkin Pro 2-in-1 draadloze lader met MagSafe is opladen eenvoudiger dan ooit. Deze uiterst praktische oplossing biedt de hoogst mogelijke oplaadsnelheid (tot 15 W) voor je nieuwe iPhone 12. Dankzij de MagSafe-technologie kun je je iPhone 12 eenvoudig staand of liggend op de oplaadstandaard plaatsen en kun je erop vertrouwen dat hij goed op zijn plaats blijft. Bovendien kun je je AirPods op het draadloze Qi-oplaadstation eronder leggen.

Prijs

€ 99,95

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Made for MagSafe.

Met de nieuwe MagSafe-technologie voor iPhone 12 gaat opladen eenvoudiger dan ooit: draadloos en razendsnel. Eenmaal aangesloten blijft je iPhone goed op zijn plaats, ook al trilt hij voortdurend vanwege binnenkomende berichten.

Supersnel draadloos opladen.

De oplader levert een vermogen tot 15 W, zodat je je device ’s morgens voor vertrek of tussen twee vergaderingen door snel kunt opladen. En bovendien kun je je iPhone 12 en AirPods tegelijkertijd opladen. Met de draadloze MagSafe-standaard voor 15 W laad je je iPhone 12 op terwijl je het Qi-oplaadstation gebruikt om je AirPods draadloos op te laden.

Compatibel met MagSafe beschermhoesjes.

De Belkin Pro 2-in-1 draadloze oplaadstandaard werkt met officiële MagSafe-hoesjes. Je hoeft je iPhone alleen maar met hoesje en al tegen het magnetische oppervlak te zetten.