Met de Belkin Mini DisplayPort-naar-HDTV-kabel sluit je je Mac rechtstreeks aan op het groot scherm van je televisie.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Belkin Mini DisplayPort-naar-HDTV-kabel
€ 29,99

Overzicht

Eigenschappen

De inhoud van je Mac op groot scherm.

De kabel is voorzien van een HDMI-uitgang waarmee je beeld en geluid in de hoogste (4K)-kwaliteit van je Mac naar je TV stuurt. De HDTV kan zo ook je desktop volledig en in perfecte kwaliteit weergeven, ideaal om anderen te laten meegenieten van wat op het scherm van je Mac gebeurt. En dat is handig, zowel thuis als op kantoor, voor het weergeven van professionele presentaties.

Plug & Play.

Sluit de kabel aan op de Mini DisplayPort-uitgang van je Mac en op de HDMI-ingang van je tv. De iconen op de 1,8m lange kabel spreken voor zich. De kabel is bovendien sterk genoeg om veelvuldig overal mee te nemen. Het is de snelste manier om tijdens een meeting bij klanten je PowerPoint- en Keynotepresentaties op groot scherm te tonen en wel in zo'n kwaliteit dat je je concurrenten wegblaast. En in je vrije tijd kan je ook op bezoek bij vrienden of tijdens een citytrip in het buitenland je films en foto's in een mum van tijd op TV tonen.

Verdere kenmerken.

  • Levert de beste kwaliteit voor audio en beeld, eventueel zelfs in 4K-kwaliteit (indien 4K wordt ondersteund door je TV).
  • Geschikt voor Macs met een Mini DisplayPort of Thunderbolt-poort.
  • Compatibel met HDTV's met HDMI-ingang.

Afmetingen

Lengte 1,8 m