Met de Belkin navigatiehouder en autolader hou je tijdens het rijden veilig zicht op je iPhone SE, iPhone 5(s) of iPod touch, terwijl je daarnaast ook met een volgeladen batterij aankomt op je bestemming.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Belkin autolader en navigatiehouder
€ 44,99

Overzicht

Eigenschappen

Ideale kijkhoek.

Dankzij de flexibele arm hou je tijdens het autorijden perfect zicht op de navigatieaanwijzigingen op je iPhone of iPod. Je kan de arm 90 graden draaien, voor de juiste kijkhoek, en je iPhone of iPod zowel horizontaal als verticaal draaien.

Veilig en eenvoudig.

De houder zit veilig én stevig in de 12-volt aansluiting van je auto. Rubberen anti-slip noppen rondom de stekker zorgen er bovendien voor dat hij ook na jarenlang gebruik stevig blijft zitten. Om schade aan het mechanisme te voorkomen, raadt Belkin aan om de iPhone-houder uit de 12-volt aansluiting te halen vooraleer je hem horizontaal of verticaal draait.

Zacht én stevig.

De Belkin lader en navigatiehouder is gemaakt van zacht, maar stevig materiaal. Zacht genoeg om je iPhone niet te beschadigen én sterk genoeg om hem toch stevig op zijn plaats te houden.

100% opgeladen.

Dankzij de Belkin lader - die je in de 12-volt aansluiting van je auto stopt - en de ingebouwde Lightning-connector kom je met een volgeladen iPhone of iPod aan op je bestemming.

Verdere kenmerken:

  • Compatibel met iPhone SE, iPhone 5(s), iPhone 5c en de 5de en 6de generaties iPod touch. Eveneens compatibel met de meeste hoesjes voor de iPhone SE/5(s)- en iPod touch 5-reeksen. Je kan de navigatiehouder makkelijk een stukje uitschuiven zodat je iPhone én hoes er in passen.
  • Geschikt voor frontale 12-volt aansluitingen.
  • Een eventuele kabel om je iPhone aan te sluiten op je autoradio is afzonderlijk verkrijgbaar.
  • Navigatie-apps of Bluetooth sets om handsfree te bellen worden niet meegeleverd.

Afmetingen

Hoogte 17,12 cm - lengte 31,2 cm - breedte : 3,5 cm