Belkin InvisiGlass Ultra

iPhone XS

Met Belkin InvisiGlass Ultra blijft het display van je iPhone XS goed beschermd tegen krassen. Het ultradunne aluminosilicaatglas is chemisch gehard door middel van het Ion-Exchange-proces en stelt een nieuwe norm voor displaybescherming. Tegelijkertijd kun je toch optimaal blijven genieten van het touchscreen.

Prijs

€ 34,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Gehard Ion-Exchange-glas.

Het glas is chemisch gehard door middel van het Ion-Exchange-proces, waardoor het oppervlak extreem sterk is en dus beter bestand is tegen schade.

Ultieme bescherming.

InvisiGlass Ultra is getest met harde metalen objecten zoals sleutels en munten, en ook tegen stoten en valpartijen. Het glas is dus bestand tegen alles waar je dagelijks mee te maken krijgt. Volgens de tests heeft het bovendien een potloodhardheid van 9H, de hoogste krasbestendigheid die op de markt verkrijgbaar is.

Moeiteloze touchscreen-bediening.

InvisiGlass Ultra is uitzonderlijk dun gesneden en daardoor zeer drukgevoelig. In combinatie met de geavanceerde samenstelling van het glas zorgt dit ervoor dat elke beweging en aanraking nauwkeurig wordt overgezet naar het scherm eronder. Zo kun je het touchscreen moeiteloos blijven bedienen.