Belkin BoostUP draadloos laadstation

Met het Belkin boost↑up 10-watt laadstation kan je je iPhone razendsnel draadloos opladen.

* Verplichte velden

Prijs

€ 39,95

€ 34,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Bespaar tijd met sneller draadloos opladen.

Met het boost↑up draadloze laadstation kunnen alle iPhones met qi-ondersteuning draadloos worden opgeladen met maximaal 10 watt. Dit hogere laadvermogen betekent dat het laadstation sneller oplaadt dan draadloze laders van 5 watt en de standaard wandladers van 5 watt die meestal worden meegeleverd met een iPhone.

Universele compatibiliteit.

Qi is een erkende draadloze standaard in ontwikkeling, die eigendom is van het wireless power consortium (wpc). Het doel is om makkelijke en veilige draadloze laadoplossingen te leveren die compatibel zijn met alle apparaten die het qi-logo dragen. Alle draadloze laders van belkin zijn zo ontwikkeld dat ze de qi-standaard voor draadloos opladen, zoals uiteengezet door het wpc, ondersteunen. Deze volledig qi-gecertificeerde draadloze lader is daarom compatibel met alle apparaten die qi ondersteunen.

Geoptimaliseerd voor betere prestaties.

Het boost↑up draadloze 10w-laadstation is speciaal ontwikkeld voor optimale prestaties voor alle qi-smartphones. iPhones worden niet alleen opgeladen met de hoogst mogelijke snelheid, maar behouden tijdens het opladen ook hun functionaliteit. Dankzij de hoogwaardige afscherming en precisieweerstanden van deze draadloze lader wordt interferentie geminimaliseerd, waardoor de levensduur van de batterij en belangrijke telefoonfuncties, zoals het netwerksignaal, touchscreen, WiFi, bluetooth en LTE, niet worden verstoord.

Ledlampje geeft de laadstatus aan.

Een subtiel ledlampje geeft aan dat je iPhone op de juiste plaats ligt en wordt opgeladen. Het lampje is ontworpen om de omgeving of uw slaap niet te verstoren. Als het lampje wit is, wordt uw apparaat optimaal opgeladen.

Detectie van onbekende voorwerpen.

Een ledlampje waarschuwt als er onbekende voorwerpen, zoals sleutels of munten, op de draadloze lader ligt die het opladen negatief zouden kunnen beïnvloeden. Detectie van onbekende voorwerpen helpt voorkomen dat de lader onnodig stroom verbruikt en warmte afgeeft, waardoor de iPhone of andere warmtegevoelige voorwerpen beschadigd kunnen raken. Wanneer u magnetische houders, metalen hoesjes of andere voorwerpen tussen je iPhone en de lader plaatst, werkt de lader mogelijk minder goed en kunnen magnetische strips of rfid-chips (o.a. Te vinden in creditcards, toegangspassen en paspoorten) beschadigd raken. Verwijder dergelijke gevoelige voorwerpen uit uw hoesje voordat je jouw iPhone oplaadt, of zorg dat deze voorwerpen zich niet tussen de achterkant van je iPhone en de lader bevinden.

Geschikt voor gebruik in combinatie met een hoesje.

Je hoeft je iPhone niet uit zijn hoesje te halen. Het boost↑up bold draadloze laadstation is namelijk zo ontwikkeld dat het bij gebruik van lichte kunststof hoesjes tot 3 mm dik gewoon je iPhone oplaadt. (niet geschikt voor metalen hoesjes).

Afmetingen.

Diameter 9 cm - hoogte 1,3 cm
Kabellengte 150 cm

Belkin BoostUP draadloos 10W laadstation