Belkin 10W Car Charger

with Vent Mount

Met de 10W Car Charger met Vent Mount van Belkin laad je je iPhone snel op in de wagen. Je iPhone krijgt een powerboost terwijl je de GPS gebruikt, handsfree belt en zoveel meer.

Prijs

€ 59,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Stevige bevestiging.

Je iPhone blijft in het zicht voor eenvoudig gebruik van navigatie-apps doordat de lader op het ventilatierooster wordt bevestigd. De klemarmen houden het apparaat op zijn plaats, zelfs op hobbelige wegen, zodat het opladen zonder onderbreking voort wordt gezet.

Snel opladen zonder onderbrekingen.

Wanneer je iPhone te warm wordt, zal de laadsnelheid afnemen. Bij bevestiging van de lader op het ventilatierooster zorgt de koele luchtstroom ervoor dat uw telefoon zijn ideale temperatuur behoudt.

Geschikt voor gebruik mét beschermhoes.

Je hoeft je iPhone niet uit zijn beschermhoes te halen. Deze BoostUp draadloze 10W-autolader voor op het ventilatierooster is namelijk zo ontwikkeld dat hij bij gebruik van lichte kunststof hoesjes tot 3 mm dik gewoon uw apparaat oplaadt (niet geschikt voor metalen cases).

Verstelbaar.

Deze veelzijdige, compacte houder is gemakkelijk aan de meeste ventilatieroosters te bevestigen. Je kan hem dus in elke auto gebruiken. De bevestigingsarmen zijn verstelbaar, waardoor de houder geschikt is voor alle iPhones.

Portrait- en landschapsmodus.

De portretmodus of verticale stand is ideaal voor het beluisteren van muziek en handsfree bellen. De landschapmodus of horizontale stand maakt gebruik van navigatie-apps nog gemakkelijker. Het opladen wordt niet onderbroken als u uw telefoon 180 graden draait om hem in portret- of landschapmodus te zetten.

Afmetingen.

Lengte 6,8 cm - breedte 6,9 cm - hoogte 5,8 cm
Kabellengte 110 cm

Belkin 10W Car Charger with Vent Mount