Belkin BOOST↑CHARGE 27W USB-C-lader

De USB-C-lader van Belkin is speciaal ontwikkeld voor iPhones en iPads met Power Delivery, zodat apparaten sneller worden opgeladen dan ooit tevoren. De lader is aangepast voor het snel opladen van de iPhone en kan met behulp van een Apple Lightning-naar-USB-C-kabel de batterij van je iPhone 8 (of nieuwer) tot 50% opladen in 30 minuten. Met een vermogen van 27W kan hij ook zonder problemen eender welke iPad opladen!

Prijs

€ 39,99

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

De voordelen van Power Delivery.

Power Delivery-technologie in de lader herkent het aangesloten apparaat. Hierdoor kan elk apparaat worden opgeladen met het juiste vermogen, in de kortst mogelijke tijd. Met een vermogen van 27W betekent dit dus dat vrijwel alle smartphones en tablets met PD-ondersteuning sneller worden opgeladen. Daarnaast kunnen ook grotere apparaten, zoals een MacBook, worden opgeladen met dezelfde lader. Zo ben je uiteindelijk minder tijd kwijt aan opladen en hou je meer tijd over voor andere zaken.

50% opgeladen in slechts 30 minuten.

Laad de batterij van je iPhone 8 of nieuwer in slechts 30 minuten op tot 50% met een snelle laadoplossing voor de iPhone. Je kan ook je iPad Pro met PD-ondersteuning snel opladen. Je hoeft alleen maar de BOOST↑CHARGE USB-C-lader met een Apple Lightning-naar-USB-C-kabel aan te sluiten op je iPhone of iPad met PD-ondersteuning en je apparaat wordt sneller opgeladen dan ooit tevoren.

Belkin BOOST↑CHARGE 27W USB-C-lader