BeatsX draadloze oortjes

De draadloze BeatsX-oortjes klinken alsof je op de eerste rij in een concertzaal staat. Zo helder, zo levensecht. En je geniet er overal van want BeatsX zijn ideaal voor onderweg. Dankzij de unieke kabel van Flexform zitten de oortjes de hele dag comfortabel. En met een autonomie van 8 uur geniet je ook de hele dag van uitmuntend geluid. Dankzij Fast Fuel hoef je BeatsX overigens slechts 5 minuten op te laden om weer 2 uur te luisteren.

Draadloos zoals het hoort.

BeatsX gaat net zo hard als jij. Deze draadloze oortjes zijn slank, licht en compact, en dus ideaal voor onderweg. Ze zijn meteen gebruiksklaar: schakel ze in en houd ze bij je iPhone. Ondertussen verbinden ze direct met je Apple Watch, iPad en Mac. En dankzij Class 1 Bluetooth-technologie is het draadloze bereik van BeatsX altijd even goed, waar je ook gaat.

Een sound die bijblijft.

Dankzij de perfecte geluidsisolatie van BeatsX komt je muziek helemaal tot leven. Je geniet van elk detail, hoe klein ook. En dankzij het innovatieve akoestische ontwerp komen zowel hoge als lage tonen perfect tot hun recht. Zo klinkt je muziek altijd alsof je op de eerste rij in een concertzaal staat, naar wat je ook luistert.

Passen perfect.

BeatsX-oortjes zijn zo licht dat je ze de hele dag kan dragen, in je oren of om je hals. Dankzij de unieke kabel van Flexform voelen de oortjes altijd comfortabel. En dat comfort kan je met verschillende meegeleverde oortips zelf verder aanpassen. De vleugeltips zorgen dan weer voor extra stevigheid.

Altijd voor je klaar.

BeatsX-oortjes houden het lekker lang vol met een batterij die wordt aangestuurd door de Apple W1-chip. Met een autonomie van 8 uur geniet je de hele dag lang van je favoriete nummers. En dankzij Fast Fuel-technologie kan je BeatsX in amper vijf minuten opladen om weer twee uur aan een stuk te genieten van al je muziek.

RemoteTalk. Superhandig.

Met RemoteTalk activeer je Siri, speel je je muziek af, spoel je nummers door, keer je terug en pas je het volume aan. RemoteTalk heeft bovendien een zuivere, ingebouwde microfoon waarmee je urenlang handenvrij kan bellen.

Raken niet in de knoop.

Als je BeatsX even niet in je oren draagt, zorgen magneetjes ervoor dat ze niet in de knoop raken. Zo kan je ze ook makkelijk opbergen in het meegeleverde reistasje om ze overal mee te nemen.

BeatsX