Beats Studio3 Wireless

Weg met het rumoer om je heen. De nieuwe Beats Studio3 Wireless-koptelefoon met Pure ANC (pure adaptieve ruisonderdrukking) blokkeert alle geluiden van buitenaf. De verfijnde audiotechniek in de draadloze Studio3 houdt rekening met je voorkeuren en kalibreert muziek en audio in realtime voor een maximale helderheid, bereik en emotie. Je muziek klinkt dus exact zoals de artiest het bedoeld heeft.

Hoor je muziek in plaats van ruis.

Beats Studio3 Wireless levert een uitstekende geluidskwaliteit dankzij een verfijnde audiotechniek en Pure ANC, pure adaptieve ruisonderdrukking. Pure ANC blokkeert actief externe geluiden, zoals het geroezemoes tijdens je dagelijkse woon-werkrit met de trein, tram of bus of het lawaai van je luidruchtige buren in de tuin.

Realtime audiokalibratie

Pure ANC optimaliseert constant de geluidsuitvoer zodat de helderheid, het bereik, de emotie en een premium luisterervaring behouden blijven. Specifieke geluiden van buitenaf worden stuk voor stuk tegengehouden. Daarbij houdt Pure ANC in realtime rekening met je voorkeuren. Pure ANC is hoe muziek zou klinken als de artiest het persoonlijk voor jou zou spelen.

Perfect afgesloten voor perfect geluid.

De zachte oorbedekkende kussens van de draadloze Beats Studio3 zorgen voor geavanceerde ventilatie en de ergonomisch draaiende oorschelpen voor een aangepaste, flexibele pasvorm. Dat zorgt ervoor dat je je muziek hoort in plaats van het geluid om je heen.

Naadloos schakelen.

Dankzij de Apple W1-chip in Beats Studio3 Wireless schakel je naadloos tussen al je Apple devices. Je kan dus perfect een film bekijken op je Mac of iPad en tussendoor een telefoon beantwoorden op je iPhone of Apple Watch zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. De film gaat in pauze tijdens de oproep en gaat daarna weer gewoon verder. Voorwaarde is dat je een iCloud-account hebt, en een toestel met iOS 10, macOS Sierra of watchOS 3 of recenter.

Dagenlang luisterplezier.

Met een batterijduur tot 22 uur kan je de hele dag draadloos naar muziek luisteren op je Beats Studio3 Wireless, mét alle features van Pure ANC. Dankzij de Fast Fuel-technologie van de Apple W1-chip kan je de batterij in amper tien minuten opladen en zo nog drie uur doorluisteren. Door Pure ANC uit te schakelen in de energiebesparende modus, zingt de batterij het maar liefst 40 uur uit zonder dat de geluidskwaliteit wordt beperkt.

Bluetooth steekt een tandje bij.

Beats Studio3 Wireless is voorzien van Class 1 Bluetooth-technologie. Die biedt een groter bereik voor meer bewegingsvrijheid. Je geniet maximaal van je muziek, zonder dat er ook maar één kabel de pret komt bederven.

Blijf in contact. Blijf op de hoogte.

Dankzij de geïntegreerde microfoon kan je met Beats Studio3 Wireless handsfree bellen en met de handige bediening op de oorschelp regel je het geluid zonder dat je je iPhone erbij hoeft te pakken. Telefoneren, nummers terug- of vooruitspoelen, het volume wijzigen en Siri activeren, je doet het rechtstreeks vanaf je hoofdtelefoon.

Lichter, sterker en comfortabeler.

Het gestroomlijnde ontwerp van de nieuwe Beats Studio3 Wireless haalt zijn inspiratie in sportwagens met strakke rondingen, gladde oppervlakken en onzichtbare schroefjes. De Studio weegt een stuk minder dan het origineel, en heeft een lichtere, sterkere en comfortabelere hoofdband. Het gewicht wordt nog beter verdeeld en de oorkussens zijn zachter. De ergonomische pasvorm zorgt ervoor dat je je muziek helemaal voor jezelf kunt houden.

Muziek zoals het door artiesten is bedoeld.

Luister draadloos naar je favoriete muziek op je iPhone, iPod touch, iPad of Apple Watch met de legendarische geluidskwaliteit van Beats by Dr. Dre. Muziek zoals het zou klinken als de artiest het persoonlijk voor jou zou spelen! Bekijk een film met de Beats Studio3 Wireless en het lijkt alsof je je midden in de actie bevindt. Levensecht. Krachtig. De ultieme sound van Beats.