Beats EP-hoofdtelefoon

Beats EP is voor elke muziekliefhebber de ideale kennismaking met Beats. De EP-koptelefoon biedt de helderheid en diepte die je van Beats verwacht. Hij heeft geen batterij, is gemaakt voor onderweg en dagelijks gebruik. Beats EP is stevig en licht en zit comfortabel. Zet 'm op én geniet!

Uitstekend geluid.

Op een Beats EP-hoofdtelefoon klinkt je muziek zoals het door de artiest bedoeld is. Met zijn perfect afgestelde sound - met een groot bereik en een uitstekende balans - levert EP de helderheid en diepte die je van Beats verwacht.

Gemaakt om lang mee te gaan.

Beats EP is stevig, licht en zit comfortabel op je oor. Het sterke frame is verstevigd met roestvrij staal en de schelpen zijn in hoogte verstelbaar voor meer comfort.

Opzetten en wegwezen.

Beats EP is gemaakt om overal mee nemen. Er zit geen batterij in, dus je kunt onbeperkt genieten. Dankzij de vaste kabel hoef je alleen maar op de muziek te letten.

Genieten, bellen en Siri activeren.

Beats EP bevat een RemoteTalk-kabel met ingebouwde volumeregelaar en microfoon. Daarmee kan je gesprekken beantwoorden, het volume regelen en Siri activeren.

Beats EP