Baobab Palm Springs

De Palm Springs geurkaars van Baobab met een handgemaakte glasgravure geïnspireerd op de vorm van palmbomen neemt je onmiddellijk mee op reis. De diepgroene kleur van het glas herinnert aan de plantaardige geest van deze collectie. Deze geur van munt, citroenblad en tonkabonen is zowel verfrissend als mysterieus. Hij neemt je mee naar de rand van de Californische woestijn. 

* Verplichte velden

Prijs

€ 94,00

€ 59,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Pepermunt - Citroenblaadjes - Tonkabonen.

De mix van pepermunt, citroenblaadjes en tonkabonen nemen je mee op reis naar Palm Springs!

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen.

Max 10: Hoogte 10 cm - 60 branduren