De Baobab kaars Orange River kenmerkt zich door haar warme kleur, rustgevende aroma en kalmerende invloed van kamille. Deze geurkaars uit de Baobab Collection haalt z'n inspiratie uit de gelijknamige Orange River, de grootste rivier in Zuid-Afrika, die quasi het hele continent doorkruist.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Baobab Max 10 Orange River
€ 59,00

Overzicht

Eigenschappen

Kamille.

De Baobab geurkaars Orange Rivers heeft een rustgevende geur en kalmerende invloed van kamille. De oranje was van deze kaars uit de Baobab Collection wekt euforie en een gevoel van welzijn op. Ze is uiterst geschikt voor de woon-, studeer- of slaapkamer.

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Baobab selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie.

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen

Hoogte 10 cm - 60 branduren

Hay Crinkle Plaid