De Limited Edition geurkaars Manhattan is geïspireerd door de iconische architectuur van het Chrysler gebouw in New York. Met zijn overheerlijke geur van dennenboom, lelietje van dalen en muskus en zijn hoge coolfactor is de Manhattan-kaars een must-have in een beperkte oplage.

Haal de sfeer en magie van New York in huis

De Limited Edition Baobab Manhattan-geurkaars dompelt je onder in New York City, waar de geur van metaal en teer de frisheid van Central Park ontmoet. De kaars gidst je door de legendarische winkelstraat Fifth Avenue en brengt je tot de bekende New York Library.

 

Yann Legendre

De Manhattan-kaars is een ontwerp van Yann Legendre, de artiest die voor Baobab Collection eerder ook al de populaire Feather-reeks ontwierp.

 

Geuren

Dennenboom, lelietje van dalen, muskus.

 

Baobab Collection

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

 

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken. 

HAY Bias tapijten