De Baobab geurkaars Feathers is een limited edition. Feathers verspreidt een mysterieuze, aromatische geur van zwarte rozen met oud hout. Een schitterende combinatie tussen een sensuele geur en met een kruidige ietwat stoere geur met een subtiele hint van hout.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Baobab geurkaars Feathers max 10
€ 75,00

Overzicht

Eigenschappen

Zwarte rozen & oud hout.

Met de limited edition geurkaars Feathers brengt Baobab Collection de sensuele geur van zwarte rozen en oud hout tot in de woonkamer. Oud hout is één van de zeldzaamste, kostbaarste en duurste ingrediënten in het register van een parfumeur. In combinatie met rozen levert het een heerlijke mix op van zachte, vrouwelijke tinten met mannelijke, stoere geuren van hout en kruiden.

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen

Hoogte 10 cm - 60 branduren

Baobab geurkaars Feathers max 10