Baobab Collection

Disco Tina max 10

Het Belgische Baobab Collection brengt, naast een heerlijke geur, een vleugje glamour en glitter in huis met hun Limited Edition Disco geurkaars.

Prijs

€ 79,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Tijd voor disco!

Het repertoir van Tina Turner speelt zich af op de grote akkoorden van de Discogolf. Het is de ambivalente persoonlijkheid van Tina Turner waar wij hulde aan brengen, aan een vrouw die tegelijkertijd krachtig en kwetsbaar is. De geparfumeerde kaars Tina, geïncarneerd in de kleuren van haar ambachtelijk gemetalliseerde glas, is uiterst geraffineerd maar ook met een zeer uitgesproken persoonlijkheid. De ongewone combinatie van het glas, variërend van poederachtig roze tot pruisisch blauw, reflecteert het licht van de vlam op subtiel transparante wijze.

Bergamot – Ceder – Musk.

Het parfum is in overeenstemming met een vrouwelijke en mannelijke dualiteit, voor een heerlijke opus, samengesteld uit Bergamot, Ceder en Musk. 

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen.

Hoogte 10 cm - 60 branduren 4 wieken

Baobab geurkaars Disco Tina max 10